Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 31 mei 2011

eerste werkstukje Creatief Quilten....

Mijn eerste werkstukje van de cursus Creatief Quilten van Lekturama.
Voor de gein een kenningsmakingspakket aangevraagd en ik was meteen enthousiast.... Twee keer per maand komt er een les met patronen en stofjes.Dit is een zacht en vrolijk paneeltje voor in huis. Staat heel gezellig in mijn keuken.En de spreuk die erop staat spreekt mij erg aan.....
Allemaal nog een fijne dag en de groetjes van Annemieke

donderdag 26 mei 2011

fietsen naar de hertjes.....

Samen lekker fietsen, uit school....
Bij ons in de buurt is zo'n mooi hertenkamp, wel even er naar toe fietsen natuurlijk. Daphne, mijn oppasmeisje van 10 jaar, die al 9 jaar bij mij is, wist van het bestaan niet af. Maar ik wel, onderweg plukten we nog wat bermbloemetjes.Ze wilde met de hertjes op de foto. Nou dat is aardig gelukt.... ik leerde haar nog op een grassprietje te fluiten. Ze wist niet wat ze hoorde. Hoe doe je dat? leerde ik vroeger als klein meisje van mijn papa.De middag vloog om en we vonden het allebei heel gezellig. Dit is ook werken!!


dinsdag 24 mei 2011

samen met Julian op de foto.....

Even een plaatje van ons samen....
Julian, die nu 10 weken is, met oma Annemieke in de tuin gefotografeerd.
Er bloeien nog niet zulke mooie bloemen in de tuin, maar die heb ik er met fotoprogramma PICNIK om heen gezet.
Ik ben echt trots op mijn lieve jochie, dat begrijpen jullie zeker wel.
Fijne dag nog met de vriendelijke groetjes van Crea Annemieke

vrijdag 20 mei 2011

Mijn nieuwe tupperware aanwinst.....

Vanmiddag in de keuken bezig geweest. Terwijl de was hangt te wapperen aan de lijn en de keukendeur openstaat heb ik lekkere hapjes gemaakt. Dit omdat ik morgenavond mijn verjaardag hoop te vieren. Nu had ik vorige week bij een tupper-party dit handige apparaat gekocht , de Croissant Party geschikt voor bladerdeeg. De demonstratrice maakte hiermee op de party mini croissantjes met ham en kaas, 16 stuks. Als je het apparaat omdraait maak je grote croissantjes, 8 stuks. Ik heb er kleine worstenbroodjes en kaashapjes meegemaakt.En ze zijn lekker!! Leuk om te doen en Leuk om te hebben....
Groetjes van Annemieke

donderdag 19 mei 2011

aangeklede tuinstoel???

Van de week weer eens achter de naaimachine gezeten. Ik doe het erg , maar er komt niet altijd wat van. Er zijn zoveel dingen die moeten gebeuren. Binnen en buitenshuis.... we hebben een groot huis en tuin ..... nu heb ik pas van mijn dochter een stel lapjes gehad, en daar heb ik deze folklorische tas van gemaakt, het leuke vind ik de klederdrachtpopjes die erop genaaid zijn.Het idee heb ik uit het blad Landleven.... de popjes lagen precies die week op de rommelmarkt dus ik kon aan de slag. Het kleine tasje is een binnentasje voor bril of mobiel ..... Nu ik de foto zo zie is het net een aangeklede tuinstoel. De stoel komt van mijn dochter die ze niet meer hoefde en de bak met planten kreeg ik voor mijn verjaardag.
Is het geen gezellig plaatje?????
Ik wil iedereen bedanken voor de lieve berichtjes op mijn blog en mail voor mijn verjaardag.
Ontvang allemaal een hartelijke groet van Crea Annemieke

maandag 16 mei 2011

een mooi cadeau voor mijn verjaardag.....

54 jaar
Gisteren mocht ik verjaren.
Een rustige dag om jarig te zijn, omdat ik het deze dag niet vier met mijn familie.
Dat hoop ik aankomende zaterdag te doen...
Ik heb van mijn man deze mooie fiets gehad, daar ben ik superblij mee, want ik fiets heel veel. Een trendy fiets van Sparta in prachtige kleuren.... Ik ga snel aan de slag, vanmorgen naar het huis in de duinen geweest.Nu even bij mezelf . Vanmiddag ga ik taart eten met mijn oppaskids.
Groetjes van Annemiekedinsdag 10 mei 2011

verwend.......

M o e d e r d a g

Wat ben ik verwend door mijn lieve gezin.....

Plant en bloem, zeep en lekkers, foto's en een set mooie kussens....

het heeft me goed gedaan...

Voor allemaal een vriendelijke groet van Annemieke

woensdag 4 mei 2011

een heerlijke vakantie......

Wij hebben hier een heerlijke mei vakantie....
We zijn wel niet weg maar toch voel ik me op vakantie.....
Door het mooie weer en de omgeving waar ik woon...
We klussen samen in en om het huis en 's avonds gaan we fietsen door de duinen.Ik heb wat voorjaarsfoto's gemaakt , het fluitenkruid langs de weg , de koeien in de wei.... daar kan ik erg van genieten, de eenvoudige dingen.
Ik moet dan altijd denken aan al die mensen die dit moeten missen, die ziek zijn, of leven in landen waar rampen en oorlogen zijn, opstand en rebellie. Dan mogen wij wel dankbaar zijn dat we leven aan deze kant van de wereld....
een hartelijke groet van Annemieke