Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 21 november 2009

gezellige dag...

WAT WAS HET VANDAAG EEN HEERLIJKE ZONNIGE DAG,EEN RUSTIGE HERFSTDAG......
VOOR MIJ EEN LEKKERE RELAXTE DAG, GEEN VERPLICHTINGEN.....
VANMORGEN NAAR DE ROMMELMARKT GEWEEST EN LEUKE DINGEN GEKOCHT ,WAT WAS HET ER DRUK .......
VERDER BUITEN GEWERKT,GEFIETST EN NU GA IK NOG EEN POOSJE ZITTEN HANDWERKEN.....
KOPJE KOFFIE MET EEN STUKJE BOTERLETTER ERBIJ,MMMMMM...
DE FOTO IS GENOMEN VAN ALLERLEI LEUKE PLAATJES IN MIJN HUIS......
DE GROETJES VAN ANNEMIEKE, EN MAG IK IEDEREEN EEN GOEDE ZONDAG TOEWENSEN.....

6 opmerkingen:

Balsemien zei

Dag annemeike,
Ik ben de eerste die jou ook een fijn weekeinde terugwenst. Wat een heerlijk weer vandaag,. da's heel wat anders dan die harde wind afgelopen week. heb je leuke dingen op de rommelmarkt gekocht?

jorrit zei

hallo annemieke . ja het was vandaag een heerlijke dag . dat vonden wij ook . maar we hebben een verkouden kip . dus we moesten het hok schoonmaken . en we zijn ook naar hellevoet geweest lekker bij de vd een broodje eten en wat drinken en naar de markt en dfaar heb ik ook een superstroopwafel op en we hadden verder een leuke dag groetjes van jorrit .

Guusje, zei

Wat maak je toch mooie en leuke foto's en het was inderdaad een leuke mooie dag gisteren ik heb er ook volop van genoten.

quilting Jeannet zei

Wat is he toch leuk om die reacties van "kever"te lezen op jou blog, het is ook zo,n bijzondertje! je hebt de vaart er anders wel weer in in bloggetjesland! stel je voor dat je gestopt was......Ik heb mijn kerstquilt bij de doorquiltster liggenm volgende week is hij al af, ben zo benieuwd.We krijgen straks vrienden te lunchen, Jorrit is bij oma, die houd niet van die volwassenpraatjes.....

groetjes, Jeannet

Erna zei

Heerlijk toch zo'n dag dat je niks moet. Je hebt lekker genoten lees ik wel. Kan alleen maar zeggen groot gelijk. Fijne zondag.

THEA zei

Nou Annemieke, dat was boffen dan voor jullie. Hier is het al 2 dagen harde stormwind en heel erg veel regen!!Leuk is anders!

Maar we zullen het er mee moeten doen, niet? Er zit niks anders op!

Fijne avond,groetjes Thea