Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 16 april 2014

zelfgemaakte tuinagenda

Hier laat ik mijn zelfgemaakte tuinagenda zien, zo juist op de foto gezet in mijn gele tuintje! Een hoes gemaakt van gele stof om een dik schrijfboekje. De voorkant  heb ik versierd met een mooie geborduurde applicatie. Deze bloemenmand borduurde ik met de borduurmachine in kruissteekjes...er nog een goudkleurig kantje langs genaaid en voila.... schrijven maar! Dag lezers, mooie dag nog A n n e m i e k e

1 opmerking:

wilma zei

Dat is grappig!! Heel veel plezier ermee. Ooit eens gehoord dat iemand bij elke dag de temp opschreef. Vergeleek ze door de jaren heen.
Groet, Wilma