Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 23 november 2012

winterse sok met rendierkopje!

 Wat komt er uit mijn knutselhok? Een winterse sok! Gemaakt van allerlei lapjes uit de patchworkdoos... Ik heb de sok versierd met verschillende rendierkopjes .. met wiebeloogjes... Staat heel vrolijk en gezellig! laatste werkdag alweer van deze week, ik ga nog even wat achterstandjes wegwerken! Annemieke

1 opmerking:

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Dank voor je reactie. Maar zoals je weet maak ik eigenlij ook altijd collages. Maar zelden dat het losse foto's zijn. Het klopt gewoon niet. Ik had al bijgekocht en heb nu ook nog eens alles geschoond. Er staat nog maar een half jaar op mijn blog alle andere jaren zijn gewist, wat ik hoogst jammer vind. Ook mijn fotoarchief geschoond. Maar je kunt nergens een mail naar toesturen om je beklag te doen dat is het frustrerende. Volgens mij is het puur eld klopperij. Betaalde 5 euro voor een heleboel MB's extra per jaar, nu willen ze voor dat zelfde 5 euro per maand. En dat is nu net niet het geld dat ik uit mijn zak laat klopppen. Brrr heb echt de P in. Je hebt trouwens een prachtige Noorse trui zeg, héél héél mooi!
Fijn weekend en lieve groet, Marja