Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 21 november 2012

Zo moeder.. zo dochter....

 Hier wordt gewerkt... dat is duidelijk te zien!  Gisteren samen met dochter Jorina aan de grote tafel heerlijk zitten naaien... zij voor mij en ik voor mezelf.... Julian vond het ook wel interessant ... Dat is het weer voor deze keer.. HARTELIJKS CREA ANNEMIEKE

9 opmerkingen:

Huize Kip Kakel zei

Dat zier er erg gezellig uit!
Hier probeer ik jongste ook al bij het creatieve te betrekken:)dus wie weet over een paar jaar ook samen naaien:)
Fijne dag, groetjes Hannie♥

julia zei

gezellig moeder en dochter

Anoniem zei

Leuke dames achter die naaimachienes... produktief stel.

Groetjes Anna Marije

GRANNY'S HOUSE zei

Gezellig Annemieke, ik heb 2 dochters en die willen geen van beide, maar mijn oudste kleindochter kon wel eens in oma's voetsporen treden :-)

Groetjes
Ines

Danielle zei

Gezellig hoor! Leuk om zo de 3 generaties te zien.

Betsy zei

Niets leuker dan samen lekker te zitten knutselen en ondertussen natuurlijk bijkletsen. Julian heeft zich ook vast wel vermaakt met oma en mama en die interessante machines :)

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Jorina zei

Hoi mam,

Was gezellig hoor, snel nog eens een keertje doen heb weer genoeg stofjes!!!!!

Groetjes,

Jorina

Janny, Especial and More zei

Wat gezellig om zo met elkaar bezig te zijn.

Roos zei

Ziet er heel erg gezellig uit Annemieke, koester die momenten maar, als ik jullie zo zie zitten mis ik mijn moeder extra............
Liefs Roos