Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 27 mei 2013

groene smoothie, smakelijk en gezond....

 Bij A.ction een mini blender gekocht en daar kan je heerlijke gezonde smoothies mee maken.... Zoals deze groene.... wat water, slablaadjes, stukje banaan en appel, draaien maar en voila.... een kommetje vitamientjes..... verrukkelijk! Geniet van deze mooie maandagmiddag! Annemieke

3 opmerkingen:

marmarel zei

Wat lekker! Is het een goede blender? Ik stond er pas ook mee in handen (zag laatst een recept van een andijvie-smoothie).

GRANNY'S HOUSE zei

Ziet er heerlijk uit Annemieke.

Groetjes
Ines

Crea Annemieke zei

Voor marmarel...
Het is een prima ding.... ook een juist formaat... maar ik gebruik het alleen voor mezelf... altijd doen voor dat geld. En die andyvie smoothie ga ik zeker maken. Sinds kort heb ik een moestuintje met andyvie erin!!!!
daaaag gr Annemieke