Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 16 mei 2013

vierkantenmeter moestuintje!

 wat heb ik het gisteren nog getroffen met mijn verjaardag.... foto's genomen bij mijn gekregen vierkantenmeter moestuintje... ik had lekkers gebakken.... en we hebben heerlijk gesmuld van de pizza en patat! 't is zo weer om! Daaag Annemieke 

4 opmerkingen:

hobbyloes zei

Hallo Annemieke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Wat leuk, zo'n klein moestuintje, je bent druk geweest met bakken. Het ziet er allemaal smakelijk uit.
groet van Loes

Danielle zei

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een mooi cadeau, zo'n moestuintje! En wat een lekkers zie ik allemaal. Je hebt het vast gezellig gehad met de family!
Ps: Leuke jurk trouwens, zelf gemaakt?

julia zei

Nog van harte gefeliciteerd

Julia

Betsy zei

Beetje laat, maar bij deze nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Zo'n vierkantemetertuintje is een geweldige uitvinding. Ik heb er ook twee en het bevalt me uitstekend.

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn