Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 9 september 2009

Odd socks

Dag beste lezers,op de foto's zijn de dingen te zien waar ik mee bezig ben geweest.Op de rommelmarkt heb ik weer nieuwe aankopen gedaan.Ik kan het niet laten.Alle poppen schuiven steeds een stukje op.Ik zou natuurlijk helemaal niet meer naar een rommelmarktje moeten gaan, maar dat is het hem nou juist.Het is een verslaving.Er zijn altijd nog veel ergere dingen.
De tuin heb ik opgefleurd met leuke frisse kleurtjes.Is het niet van de oranje pompoenen dan wel van die mooie paarse en witte hei.Een peper-plantje en chrysanten doen vrolijk mee.De tuin is heel erg droog, en er vallen al verschrikkelijk veel dennennaalden en appels,ik ben wat aan het vegen.!!! De sokkenparade gaat ook gestaag door.Ik liep drie sokjes achter en dat heb ik van de week eens even in zitten halen.Vrolijke kleurtjes en trendy motiefjes.Ik vind het al een aardig rijtje.


Nog drie patroontjes te gaan dan is het jaar uit en de lap af.Wat ik ermee ga doen weet ik nog niet.Heeft iemand een idee voor mij?

Ik ga weer hard aan de slag,nou ja een leuke slag dan! Vanmiddag met mijn ouders varen door de Rotterdamse havens en eten op de Pannenkoekenboot,

Groetjes van Annemieke en een fijne dag,

14 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Net wat je zegt, er zijn ergere dingen hoor dan naar de rommelmarkt gaan en je zult er niet snel failliet aangaan! Geniet maar lekker van de middag met je ouders.

astridvanbeers zei

Ha je bent helemaal bij met de sokken. Bij mij ligt de lap zielig in een hoekje. (ik loopt achter). Geen idee wat je er van kan gaan maken. Maar jij vindt heus wel een bestemming.

lut zei

Was het een leuke middag? Zal wel hé. Vooral niet afkicken van je verslaving! Die is zo leuk. En je sokken zijn ook mooi. Jij doet er zeker iets leuks mee! Fijne avond.

Mama Monique zei

Ze zijn weer hartsikke leuk geworden Annemieke.

Ik zou het heel simpel houden bij een lijstje of kussentje, maar dat is omdat mijn creativiteit nog niet zo goed ontwikkeld is. Zoals je in je eigen naam al aangeeft zal het voor jou vast geen probleem zijn om met een heel origineel idee te komen. Ik laat me in deze maar weer gewoon verrassen ;o)

GRANNY'S HOUSE zei

Wat ziet het er weer fleurig uit bij jou Annemieke en je sokken zijn ook alweer zo mooi geworden, ik zou er ook een simpel houten lijst omheen doen.

Groetjes
Ines

ingrid zei

Wat een poppen !
Wat schiet je goed op met de sokken ; ziet er erg leuk uit !
Fijne dag , groetjes van Ingrid.

Miriam zei

Leuke poppen! En wat een geinig peperplantje. Van m'n Odd Socks lap ga ik een tas maken, een tas om m'n sokkenbreiwerk in te doen. Eerst was het plan om een tasje te maken voor m'n sokken/kousen/panty's maar een sokkenbreiwerk tas vind ik nét iets leuker.

Groetjes
Miriam

het lieveheersbeestje zei

Wat een leuke sokkenlap wordt het! Ik zou ze inlijsten, maar waarschijnlijk heb je al heel veel ingelijste werkjes... Het idee om er een sokkenbreitas van te maken is ook heel leuk! Anders kun je er nog een sokkenbewaartas van maken of een leuk kussentje, een theemuts of een kleedje...enz...
Ik ben ook verslaafd aan rommelmarkten hoor! Maar ik koop wel veel minder hoor, anders kom ik er in om..

Dorine zei

Mooie sokken, en hoe waren de pannekoeken in Rotjeknor.
groetjes Dorine

quilting Jeannet zei

Ik vind je sokken erg mooi Annemieke, je zou er ook kleine projectjes van kunnen maken van bv 4 bij elkaar en dan afbiezen met een mooi stofje, inlijsten is vaak zo duur.

groetjes, Jeannet

Marja Visscher zei

Rommelmarkten zijn de krenten in de pap van het leven. Geen mooiere verslaving dan een rommelmarktverslaving. Las zojuist al die aangedragen ideeën voor de sokjes, nou daar kom jij met al je creatieve gedachten wel mee weg. Het ziet er wel ontzettend leuk uit. Lijk me geen straf om er aan te werken.
Wens je een heel fijn weekend, geniet er van!
Lieve groet,
Marja

Anoniem zei

hee je huisje weer veranderd /opgefleurt. Digitaal en inhet eggie.

Leuk die poppen, ja die horen niet alleen.

wat grappig de sokjes.
een ornamenten slinger !!??

mm

jorrit zei

leuk annemieke en die pannenkoeken op de pannenkoekenboot waren vast heel erg lekker mischien mnoeten we het zelf ook eens een keer gaan doen
tot maandag groetjes van jorrit

Elle zei

Wat leuk, deze geborduurde sokken. Een gezellig, vrolijk geheel. Ik kijk nog even rond op je gezellige blog.

Groetjes Elle