Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 5 september 2009

pompoenfair

Vanmorgen naar een Pompoenfair in de buurt geweest.Heel groots opgezet.Verkeer werd goed geregeld, op een weiland in de buurt, voor 1 euro kon je parkeren.De opbrengst gaat naar een goed doel!!!!Ik heb nog wat leuke, lekkere,nuttige dingetjes gekocht.Een mooie lampionnenplant met van die felle oranje lampionnetjes.Herfstservetten,eigengemaakte advokaat,drop,pompoentjes,en een mooi pakketje om een speldenkussentje te maken.Wat een uitnodigende entree.S T I L L E V E N S.Gezellig binnenhoekje!


Dat was het weer voor deze keer,allemaal bedankt voor het bekijken en lezen van mijn blog, fijne dag met de crea groetjes van A N N E M I E K E

15 opmerkingen:

Barnyard Country Gifts zei

De tijd van de herfst- en pompoenfairs is weer aangebroken. Kan hier zo van genieten. Mooie foto's heb je gemaakt. Waar was deze pompoenfair?
Groetjes, Annemieke

Karin zei

Zelfgemaakte advocaat is zoooooooo lekker!!
Ik maak het zelf ook wel eens maar niet te vaak hoor. Het is natuurlijk niet zo goed voor je en het laten staan is bijna onmogelijk, zo lekker!
Een fijn weekend en wie weet, geniet van een advocaatje.
Groetjes,
Karin

katrien zei

Oh,dit moet gezellig geweest zijn,hou daar ook wel van,al die soorten pompoenen.

quilting Jeannet zei

Hoi Annemieke, we hebben je niet gezien, maar het was ook zo druk, we zijn daar ook geweest, en hebben bijna hetzelfde gekocht.....ook een speldenkussentje om zelf te maken, is het van jou linnen met een rood geruit randje .......Het was er erg leuk he, en zoveel verschillende bijzondere pompoenen, dat zie je eigenlijk nergens.

groetjes, Jeannet

Tineke zei

Annemieke, wat ziet dat er gezellig uit zeg! Fijn weekend.

Dorine zei

Hoi Annemieke wat ziet het er weer allmaal gezellig uit.
En wat maak jij toch altijd leuke collages.
Met welk programma maak je die???
Echt gezellig en genoeglijk ook zo met je oppaskind.
fijne zondag Dorine

jorrit zei

leuk annemieke wij zijn ook naar de pompoenfair geweest we hebben je niet gezien maar het was ook zo druk en mischien was je gewoon wat vroeger of later dan ons dat kan natuurlijk altijd gebeuren ik heb die uilen show nog gezien jij ook het was erg leuk want ik heb nog een flessen pompoen gekocht ik had de laatste een flessenpompoen is een pompoen in de vorm van een fles
en ik heb ook nog een hele mooie witte bijzondere pompoen gekocht erg leuk en mooi en en mama heeft van papa een mooi houten doosje gehad met een bloem erop echt heel erg mooi nou tot maandag annemieke groetjes van jorrit

http://lut.web-log.nl zei

Annemieke, wat zal het weer gezellig zijn bij jou. Fijne zondag

Miriam zei

Leuk zo'n fair, dat hebben we helaas niet bij ons in de buurt. Je hebt weer leuke dingen op de kop getikt!!

Groetjes
Miriam

Inge Slaats zei

Leuk, zo'n pompoenfair!
Je september quiltje is ook erg sfeervol.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat ziet dat er weer gezellig uit Annemieke.

Groetjes
Ines

MarianneD zei

Wat een gezellige fair en heerlijke zaken.....;-))die je vast zullen smaken!

Ingrid. zei

Wat zul je genoten hebben ; prachtig !
Fijne dag , groetjes uit Assen.

Marja Visscher zei

Ha, Annemieke. Dat ziet er gezellig uit. Wat een kleuren hè? Kon op de foto niet ontdekken waar die fair werd gehouden. Was trouwens even niet op je blog geweest en dus wat achter, maar nu weer helemaal bij hoor! Jij bent ook zo actief, heerlijk!
Lieve groet, Marja

het lieveheersbeestje zei

Wat leuk zo'n fair! Hier heb ik dat nog niet kunnen ontdekken, maar ik ga eens opletten hoor!
Groetjes van mamam Lieveheersbeestje.