Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 5 juni 2010

EEN SPELLETJE DOEN....

EENS GEEN ZIN IN HANDWERKEN DAN IS EEN SPELLETJE DOEN OOK ALTIJD EEN IDEE. SCRABBLEN OF RUMMIKUBBEN ..... GEZELLIG MET EEN GLAASJE WIJN EN KAARSJES AAN......VOORLOPIG ZIT IK BUITEN ONDER DE PARASOL HEERLIJK MET EEN IJSJE TE GENIETEN VAN HET PRACHTIGE WEER.......
IK WIL IEDEREEN GOEDE ZONNIGE DAGEN TOEWENSEN


5 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Ik zat lekker op mijn balkon, moest even afkoelen en ga zo weer naar buiten om verder te gaan met mijn hexjes.
Wat een beelschoon setje heb je gemaakt voor je kleindochter en haar pop.

Groetes
Ines

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Dat is het enige spelletje dat ik waanzinnig leuk vind. Hi, hi, misschien wel omdat ik er wel goed in ben en niet zoveel verlies. Maar je hebt helemaal gelijk. Veel mensen zitten maar bij de televisie te hangen. Alle echte gezelligheid is dan weg. Wij hebben wel een televisie, maar zo'n piepklein camping t.v-tje. Voor het journaal en een heel enkele keer, wanneer ik heel moe ben van het werken, selecteer ik een film. Maar nu ik wat ouder word, gaan de ogen achteruit en word ik doodmoe van dat gestaar naar dat kleine beeldje. Het resultaat is dat de vermoeidheid van werken en kijken toeslaat en ik in slaap val. Gerard en ik luisteren graag naar een CD, lezen graag en een spelletje scrabble is ook niet versmaden. Mijn schoonvader had een zomerhuisje op het van Ittersonkamp en dus waren we jaren elk weekend in Rockanje. We hebben toen 's avond hele zomercompetities gespeeld. Elke keer de punten weer geteld en aan het eind van de zomer alles bijelkaar opgeteld. Leuk hoor! Gerard heeft toen hij nog klein was en zijn ouders in de zomer in het huisje zaten, nog in Rockanje op school gegaan, bij meester Langedoen. Werd hij voor de maanden vanaf april tot aan de zomervakantie naar die school gestuurd. Leuke herinneringen en dat bij het zien van je scrabble foto's.
Geniet van het mooie weer en fijn weekend verder! Lieve groet, Marja

Johanna zei

Dat is gezellig, doen we hier ook wel. Ook wel rummikub. Manlief kocht warempel deze week monopoly op de rommelmarkt maar dat was de oude variant. Foutje. Fijne zondag.

het lieveheersbeestje zei

Heerlijk; spelletjes doen! Hier hebben we ook een kast vol hoor, wel van de rommelmarkt natuurlijk.
Gezellig een spelletje doen, dat is altijd leuk.
Groetjes mama lieveheersbeestje.

THEA zei

Je kunt ook niet altijd bezig blijven met nieuwe dingen te maken,Annemieke.

En eens wat anders doen is ook leuk!Er zijn ook zoveel leuke dingen om te doen.

In de zomer woon ik bijna buiten, heerlijk.Bij tv kijken val ik sowieso in slaap, dat doe ik bijna nooit!Bezig blijven is veel beter!!!

Geniet van de nieuwe week, groetjes Thea