Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 3 juni 2010

WERK IN UITVOERING


WAT EEN PRACHTIG WEER GISTEREN EN VANDAAG....
FIJN OM BUITEN TE ZIJN....
MAAR OM NOU MET LEGE HANDEN TE ZITTEN DAT IS
NIETS VOOR ANNEMIEKE....
DAAROM DE NAAIMACHINE OP DE TUINTAFEL GEZET EN AAN DE SLAG GEGAAN....EN HET WERK VORDERT GESTAAG... ALS HET AF IS LAAT IK HET NATUURLIJK ZIEN. NU NOG EVEN DE PUNTJES OP DE ( i ) ZETTEN....


4 opmerkingen:

mama'ritha zei

Wat een mooie, frisse kleuren. Ik ben benieuwd wat het wordt!

Johanna zei

Ik ben ook benieuwd, kan het net niet ontwaren op de foto. Het wordt vas mooi. Hier is het koud in de wind en in de zon veel te warm, verbranden. Prettige middag Annemieke.

Miriam zei

Wat een leuke stofjes! Lekker frisse kleurtjes en stipjes en streepjes doen het altijd goed samen.

groetjes
Miriam

Aal zei

Dankjewel Annemieke voor de tip voor het bewerken van foto's! Ik denk wel dat het mij gaat lukken. Leuk gestreept stofje trouwens, helemaal mijn kleur.