Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 1 juni 2010

gezellig bezigzijn....

Gisteravond hadden we de laatste verenigingsavond voor de vakantie van de vrouwenvereniging.Ik bedacht dat het wel leuk zou zijn een bloemstukje met elkaar te maken, als presentje voor de vakantie. Op de rommelmarkt van afgelopen zaterdag kocht ik leuke vaasjes, allerlei kleurtjes en vormen. Met bloemen geplukt uit de tuin, langs de kant van de weg en een bos gekochte chrysanten gingen we aan de slag.We maakten er ook nog een kaart bij en ik trakteerde de dames op ingepakte wafeltjes voor thuis..... en ik zei: dag dames tot na de vakantie en dat is September".......


5 opmerkingen:

Johanna zei

Ziet er gezellig uit voor een beetje. Het hoeft echt niet duur te zijn, ik heb prachtige breiboeken gekocht.

Madammeke Ongeduld zei

ga je echt wachten tot september voor een volgende afspraak

GRANNY'S HOUSE zei

Je bent weer lekker bezig.

Groetjes
Ines

Riek zei

Annemieke ik zag de foto's van Den Briel, en zei tegen Roos: toen je vader en ik nog verloofd waren fietsten wij altijd naar Zwartewaal naar kenissen en gingen dan ook altijd nog even Brielse zandtaartjes (Briels zandgebak) kopen.
Fijne herinneringen die niemand van je kan afpakken.
Leuke dingen staan er altijd op je blog.

Hartelijke groeten Riek.

het lieveheersbeestje zei

Hallo Annemieke! Wat een heerlijke plaatjes weer, jij bent toch een echte levensgenieter! Jammer dat er veel clubs een zomerstop hebben he?
Groetjes mama lieveheersbeestje.