Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 23 december 2011

een paar Crea Annemieke knutselwerkjes......

Lieve lezers,
Hier laat ik nog wat knutselwerkjes zien.....
Voor mijn kleindochters een aparte kerstkaart gemaakt ( stuur ik niet op) kaart is het eigenlijk niet... in een groot lucifersdoosje een winters borduurwerkje geplakt (zelf geborduurd) wat watjes erbij geplakt... net sneeuw....op de voorkant een fotootje geplakt en randje groene glitterlijm maakt het af.... zo heb je een klein fotolijstje... voor oppaskind een zeepje versierd met haar eigen foto ( geplakt met multicoat)= lijm en lak tegelijk..... een folietje erom ..... gestrikt met een mooi kantje .... een paar Crea Annemieke werkjes.... daaaaag en tot morgen.
Even iets anders: mij bereiken berichten en ik ervaar het zelf ook, mijn blog vertoond kuren.....steeds een wit veld te zien maar niets te lezen, bij mij duurt het een poosje en dan is alles te zien en te lezen..... ik hoop maar dat het snel verholpen is, al zou ik niet weten hoe en wat ik eraan kan doen......

7 opmerkingen:

Makkie zei

Dag lieve Annemieke, mooie dagen!
Hartelijks

Anoniem zei

Hoi Annemieke,

Wat een lieve kadootjes voor je meisjes.

Groet Conny

Lida zei

Inderdaad als je even wacht kom t de tekst wel, heeft gewoon te maken met de grote van je blog, soms duurt het dan wat langer! Ook de lange lijst aan de zijkant heft tijd nodig om te worden geladen. Fijne dagen,
Lida

Johanna zei

Mooie fotolijstjes en het zeepjes is ook een leuk gebaar.
Wat je blog betreft is het waar wat bovenstaande schrijft. Anderszijds heb ik ook het idee dat er al heel veel mensen vrij zijn en er veel op het net bezig zijn waardoor alles wat trager wordt.

Especialandmore zei

Wat heb je een aparte kerstdoosjes gemaakt!
Ik merk het inderdaad ook dat je blog traag laadt, maar ik heb het gevoel dat alles wat ik op internet aanklik langzaam gaat op het moment.

Groetjes,
Janny

Marjan zei

Lieve Annemieke,

Wat een leuke knutsels voor je kids. Best een handig idee.
Goede dagen, ook van mij ,toegewenst.

Marjan

~THEA~ zei

Hoi Annemieke,

Geeft niks hoor, wachten we even!!

…....... /)
……... ( , )
….….|░░░|
……..|░░░|☆ merry _(♥)_
…..@|░░░|¸.¤“˜¨christmas.
.¨˜“¤|░░ഐ¤ª@“˜¨¨
…¨˜“გª¤.¸::¸.¤ª☆“˜¨¨happy new year.
…¤¸*¸.¤ª“˜@¨¨¨***2012****.
*♥*.

Fijne Kerstdagen,
Merry Christmas,
Glaedelig Jul,
Merry Christmas,
Joyeux Noel,
God Jul,

Liefs van Thea ♥