Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 27 augustus 2012

getrakteerd op een eitje!.....

Net vakantie op deze foto! Maar dat lijkt maar zo. Vanmorgen weer gewerkt in het Duinhuis.... en aan het eind van de morgen werd ik door Daphne getrakteerd op brood met ei van eigen kippen! Lief toch! Annemieke

3 opmerkingen:

Danielle zei

Gezellig hoor zo met je (ex)oppasmeisje.
Een eitje gaat er altijd wel in toch!
groetjes Danielle

Angeline zei

Ohhh wat gezellig en wat een prachtige pompoenen liggen er al op tafel,dat is vroeg!!!Maar ja met die rnattigheid en zon van deze zomer zullen ze wel sneller gegaan zijn!

hobbyloes zei

Wat heerlijk, eitjes van eigen kippen, ik wou dat ik ze ook had!!
Die pompoenen zijn mooi zeg, zulke verschillende soorten bij elkaar, leuk hoor. (Je lijkt erg op je moeder, nog gefeliciteerd met haar)
gr. Loes