Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 3 augustus 2012

oldfoto van hardwerkende boerin......

 Hallo allemaal, hoe gaat het zo bij jullie? Ook aan het genieten van het mooie weer? Hier aan de kust is het heerlijk zonnig... daarom geniet ik van de goede momentjes ... en mopper ik niet. Ik toon een plaatje uit de oude doos..... heb er een oude look van gemaakt..... wat een heerlijk plaatje... moeders is hard aan het werk... niks geen broek aan, gewoon in het werkjurkje, natuurlijk eigengebreide sokken in de klompen, en een hoofddoek beschermd de knot met haar.... Nou wie doet dat haar na? ik zou wel willen maar heb geen koe!
Daaaaag , hartelijks Crea Annemieke

6 opmerkingen:

Marjan zei

Hoi Annemieke,

heel goed gelukt die foto en ik heb genoten van je verhaaltje!

Tot gauw, Marjan

Anoniem zei

Heel aardig!

Fijne middag en geniet maar van het mooie weer.

ANNA MARIJE

quilting Jeannet zei

Die kaart heb ik wel eens verstuurd aan iemand, leuk he? en het is goed hoor, die dinsdag verzetten.

wilma heger zei

Wij melken zo een koe.Kom je helpen?Lekker yoghurt van gemaakt.De rest is voor de kalvers.
Groet, Wilma

Angeline zei

Ohhh wat leuk...de koe heb ik ook niet wel een heel leuk melkkrukje van de kringloop wat ik vorige week heb gekocht en inmiddels een metamorfose heeft ondergaan,ha,ha...

groetjes en een heel fijn weekend!
Angeline

Johanna zei

Heel herkenbaar, heb het zelf ook wel gedaan. En ook wel schapen gemolken dat gaat van de achterkant. Fijne avond.