Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 21 augustus 2012

neute-koekjes gebakken.....

 lekker koekjes gebakken... eigenlijk omdat ik visite verwachtte, maar die kwam niet.... dusse gaan we ze samen opeten...mmmm... ze smaken zoals ze kraken! mooie dag, Crea Annemieke

7 opmerkingen:

bycobi zei

ziet er weer heerlijk uit Annemieke

Anoniem zei

ziet er lekker uit kom er maar mee op de koffie dat had ik geloof ik nog te goed . vandaag is anita 38 jaar geworden dat wordt weer gebak natuurlijk. gr.maartje.

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Daar ben ik weer eens! Heb het maar druk met van alles. Doe wel blog rondjes, maar laat tegenwoordig niet meer overal berichtjes achter. Het worden er zoveel. Tja, hier spreekt een 'gepensioneerde', nergens tijd voor, en alle tijd voor andere dingen. Maar ook leuk, vooral het schilderen doe ik graag. Mis het tijdschrift niet, zeker de druk van de deadline die er nu niet meer is, is heerlijk!! Ziet er lekker uit die koekjes, maar vast heel warm in je keuken nu. Trouwens, wat een leuk tafelkleed heb je gemaakt van die lapjes die je van Jeannet kreeg.

Marja Visscher zei

Was nog niet klaar. Wilde je nog een hele fijne dag toewensen! Geniet van het mooie weer en lieve groet, Marja

Danielle zei

Mmm dat was een lekker begin van de dag! Fijne dag nog gewenst van Danielle

hobbyloes zei

Die koekjes zien er lekker uit !
Jammer dat je visite niet kwam opdagen.
Trouwens, wat een leuk idee van de reuze kop en schotel.
Ik heb er ook een, maar die staat in de kast en doe er eigenlijk niets mee. Bedankt voor de tip,
groetjes, Loes

Huize Kip Kakel zei

Voortaan mag je bellen, hoor, als je met een koekjes overschot zit :)
Ze zien er prachtig uit..mmmm..
groetjes Hannie