Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 4 oktober 2012

Dierendag! puzzelfoto van Luna.....

 Vandaag 4 oktober, Dierendag! Ik zet in het zonnetje LUNA, de hond van dochter Astrid... Hier als puppy! En hoewel we geen vrienden zijn Luna, vind ik je toch heel lief op deze puzzelfoto, die ik speciaal voor jou gemaakt heb....Crea Annemieke

2 opmerkingen:

Rennie zei

He he Annemieke het is me eindelijk gelukt om op je blog te kunnen reageren. Ik werk namelijk altijd vanaf mijn IPad en die pakt jouw blog weer niet. Dus van nu af aan via mijn laptop weet ik je te bereiken. Wat een geweldig tuinset heeft je zoon gemaakt zeg. Gouden handjes zeker van zijn moeder meegekregen?

DEKAKADO zei

Wat een leuk idee en wat een heerlijk snoetje. Groetjes, Marleen.