Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 8 december 2012

Vandaag 34 jaar getrouwd!

 Vandaag mogen Ron en ik 34 jaar getrouwd zijn! Waar blijft de tijd? NU een mooie zonnige dag... toen regende en ijzelde het... ik ga mijn trouwalbum nog eens bekijken . Geniet van de dag en een goede zondag.... lieve groetjes Annemieke

6 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Gefeliciteerd Annemieke en je man natuurlijk ook.
Wij zijn vandaag 45 jaar getrouwd en ook bij ons zijn de jaren omgevlogen en net als bij jou ijzelde het bij ons ook, een van onze volgauto's kreeg nog een aanrijding en om het af te maken, liet de fotograaf zijn fototoestel vallen in de kerk en hij had geen reserve, maar het was voor ons een stralende dag.

Groetjes
Ines

Danielle zei

GEfeliciteerd en nog vele jaren erbij toegewenst.
Goede zondag!
groetjes Danielle

Angeline zei

Gefeliciteerd en nog vele gelukkige en gezonde jaren samen!

Rennie zei

Hai, Het lukte zomaar weer eens op je blog te komen. Van harte gefeliciteerd! Geniet er van!

Anoniem zei

gefeliciteerd met de 34 jaren hoop voor jullie dat er veel bij mogen komen in goed gezondheid.zaterdagavond is in de kerk dirksland mannenkoor en jeug en kinderkoor om 7 uur .

ivoorwit.blogspot.com zei

Van harte gefeliciteerd!
Ik wens jullie nog vele gelukkige en gezonde jaren samen.
Fijne dag, groetjes, Thea