Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 5 februari 2013

gratis boodschappen

 Bedankt EMTE voor de GRATIS boodschappen... opgespaard met zegeltjes! Fijne dinsdag, Annemieke

4 opmerkingen:

Tineke Bolleboom zei

Dat is lekker boodschappen doen, kun je de kast mee bevoorraden
Tineke
bollies53.blogspot.com

elly smith zei

Ja ook wij hadden zo.n doos zatten leuke dingen in deze keer

Anoniem zei

Jullie hebben het zo ontzettend goed, voldoende geld voldoende eten, maar er zijn ook mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank...die nood is erg hoog in Nederland,is het geen idee om uw gratis boodschappen aan de voedselbank te doneren? Gedenk uwe naasten!

elly smith zei

Beste anoniem
Jij weet niet hoe onze situatie is wij hebben dan wel niet van de voedselbank.Maar moeten wel heel erg ons best doen om rong te komen.Als wij iets over hebben op de tuin delen wij dat echt wel.Maar als je 35 zegeltjes van de 40 krijgt om dat ze ons zo'n doos gunnen mogen wij die best zelf houden.