Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 21 september 2010

een rommelige dinsdag......

Vandaag was het echt zo'n dag van heel de dag bezig zijn en weinig doen...
Kennen jullie dat ook? Eerst kwam de CV monteur vanmorgen, want de verwarming deed het niet... heleboel overhoop, had het gevonden..... maar vanmiddag stond die er weer, om dat tie het toch niet deed... dat schiet niet op. Maar vooruit, die man deed ook zijn best. Toen dacht ik , lekker de was buiten hangen want het is nu lekker zonnig .... heel de boel buiten, voel ik zojuist, wel wat droger maar niet helemaal, wat moet ik ermee? Dubbel werk dus...
Nog wat groenten verwerkt voor de diepvries, ook heel de aanrecht vol....
Dan maar wat breien buiten of toch wat kaarten maken? Van alles gedaan maar toch ook weer niet. Alleen heb ik een heerlijke maaltijd gekookt en daarvan gesmuld....Van een lieve blogster heb ik een Award gehad, dat vind ik toch een goed eind .....4 opmerkingen:

Johanna zei

Ach zo'n dag hebben we allemaal weleens. Het was hier trouwens super mooi weer. De hele middag lekker buiten geweest, eerst een uur gewandeld en daarna in de tuin zitten breien en genieten van alle geluiden om ons heen. Echt een mooie dag.

mvandersmient zei

hallo annemieke ja ik hou ook niet van alles overhoop halen maar dat moet nu af en toe wel is je moet bij mij is foto's komen maken de druiven in de achtertuin staan zo mooi maar ik pluk er nog niet veel vind ze nog een beetje zuur meestal half oktober hoop nog op een paar zonnige dagen zoals gisteren.gr.maartje.

jorrit zei

hallo anemieke vervelend dat de verwarming het niet deed groetjes van jorrit

Jenny zei

Hoi Annemieke,

Ik lees net de reactie op de award.
Ik kreeg hem van annemariesbreiblog voor mijn haakwerkjes enz. het is de bedoeling dat je hem doorgeeft aan 5 bloggers-sters die jij vind dat hij een extraatje verdient.
en dat je 5 dingen over jezelf verteld of 7 ik weet het niet meer zo goed staat wel bij mijn blog geschreven over de award.

Groetjes Jenny en goede zondag.