Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 3 september 2010

leuke aankoop....


Gisteren zag ik bij AH een leuk pakketje liggen om kaarten te maken.Twee bladen en een agenda voor nog geen TIEN euro.In Mijn creatieve Hobby staan voorbeelden en tegelijk het materiaal om aan de slag te gaan.Dus ben ik nu herfstkaarten aan het maken.Want zo ben ik , gelijk aan de ganggaan....Er zit ook een speciaal blad bij om kerstkaarten te maken.Nog erg vroeg misschien maar altijd een heel werk en het kan maar klaar zijn.....Nu die agenda.Daar is ook iets mee.Achterin
zitten 24 knipvellen en ook staan er 17 prikpatronen in... Zodoende hoeven we ons niet te vervelen....Van Harte aanbevolen.

5 opmerkingen:

THEA zei

Hoi Annemieke,

dat is een koopje, toch?

Leuk!En al meteen begonnen?

Geeft niet, je hoeft maar wat te doen,en het is Kerst voor dat je het weet!
Al moet ik er nog even niet aan denken!!
Ik hoop op nog wat zon!!!!

Fijne weekend, groetjes van Thea

GRANNY'S HOUSE zei

Ziet er weer bijzonder leuk uit, vervelen doe jij je ook niet snel.

Groetjes
Ines

lut zei

Annemieke, ik denk niet dat vervelen in jouw woordenboek staat. Wat ben jij toch een creatieveling! Fijn weekend

Anna Martijne zei

Dank je wel Annemieke voor de tip. Ik ga volgende week zeker even kijken, aangezien kaarten maken ook één van mijn hobby's is. Tja, en kerstkaarten maken, ach, het is begin september, dus dat valt nog wel mee om daar nu al mee te beginnen. Ik ga het zeker doen!

Creatieve groet,
Anna Martijne

Roos zei

Leuk he de nieuwe "mijn creatieve hobby" ik heb hem ook al even in huis, maar jij bent meteen begonnen met de knipvellen zie ik wel....Fijne Zondag nog!