Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 16 september 2010

Hello Kitty....

De Herfst is in aantocht.... zo lijkt het tenminste wel....
Grote buien, harde wind en al sombere dagen....
Ach, eigenlijk kunnen we niets tegen het weer beginnen. Alleen nemen zoals het komt en er het beste van zien te maken...
Deze mooie bos bloemen laat al prachtige herfstkleurtjes zien, versierd met fleurige appeltjes... zomaar een leuk plaatje.
Maar ik heb niet stilgezeten hoor.... al lijkt dat misschien wel zo...
Deze Hello Kitty's heb ik geborduurd in allerlei kleurtjes op de borduurmachine...een kleine opdracht voor iemand die graag freubelt...
Op mijn naaimachine liggen nog meer geborduurde Werkjes die in elkaar gezet moeten worden, ik ben bezig met Kerstkaarten te borduren, Lappendekentjes aan het breien voor onze arme medemens in het buitenland, samen met al de dames van de vrouwenvereniging. Gisteren nog een hoop Groenten verwerkt in potjes en de diepvries......
Allemaal leuk om te doen .....
Ik wil iedereen hartelijk bedanken die mijn blog leest en bekijkt,
Met de vriendelijke groetjes van Crea Annemieke


7 opmerkingen:

het lieveheersbeestje zei

Wat een gezellige postjes heb je weer geschreven; het is altijd net of ik je al heel goed ken en bij je aan de keukentafel zit met een kopje thee! Wat leuk dat je oude dames bezoekt, hoe ben je daar zo bij gekomen? Zijn het gewoon kennissen of familie? Leuk hoor! Ik heb vroeger tien jaar weekeind werk gedaan aan de receptie van een bejaarden huis en er zijn zo veel leuke oude mensen! Helaas zien de meeste jongeren oude mensen als vervelend, totdat ze echt met hen in contact komen. Mijn oudste gaat binnenkort maatschappelijke stage lopen en doet dat dan ook in een bejaardenhuis. Ik ben benieuwd hoe ze het zal vinden!
Groetjes van een even zo hard handwerkende mama lieveheersbeestje.

Johanna zei

Ja het begint nu toch op herfst te lijken. Vanmiddag waren we met de auto voor de apk en leenden daar een fiets. We hebben het erg getroffen want terwijl we in de winkel waren was er een hele dikke bui. Later nog 1. Leuk werk is dat he op de borduur leuke dingen maken. Ziet er gezellig uit. Groetjes.

Hennie zei

Annemieke,wat mooi geworden de geborduurde kitty's! De dagen zijn echt aan de korte kant, vind je ook niet? Om al deze dingen te doen. Wat fijn dat je mensen bezoekt, ik weet zeker dat ze dat erg prettig vinden.
Ik heb zelf 20 jaar als verzorgende gewerkt in een verzorgingshuis. Nooit gedacht dat ik hier mee zou stoppen, maar op het laatst kon ik het niet meer. We hadden geen tijd meer om de mensen nog normaal te verzorgen en een praatje te maken. Jammer, maar goed dus dat er mensen zijn zoals jij!! Fijne dag en geniet vooral!
Groet, Hennie

Roos zei

Wat een verassing toen Ray net thuis kwam van zijn werk en de post mee naar boven nam.Wat een vrolijke borduurtjes en wat een mooi thee-buideltje. Dit is net wat ik nodig had om mij wat beter te voelen. Ik ben vandaag thuis gebleven van mijn werk. Voel mijzelf niet lekker en doodmoe. Dus bij deze Annemieke hartelijk bedankt voor de mooie spulletjes en lieve kaartje. Heeft mij echt goed gedaan. Ik ben voor jou nog bezig hoor, zo druk gehad laatste dagen. Maar volgend week stuur ik jou ook iets. Annemieke alvast een leuk weekend, en doe jij ook maar een beetje rustig aan, groetjes Roos

brigitte zei

Druk druk druk.
Je hebt super leuke borduurtje gemaakt.
Dat is ook iets wat op mijn lijstje staat een borduurmachine.
Groetjes en een heel fijn rustig weekend Brigitte

Anna Martijne zei

Wat een leuke borduurtjes heb je gemaakt.
Tja, de herfst laat nu echt niet meer lang op zich wachten, je merkt het aan alles.
Ik ben met wat breiwerkjes bezig voor de komende koude tijd. Twee nichtjes van mijn zijn volgende week jarig, gelukkig nog niet zo heel groot, ze krijgen ieder van mij een gebreide sjaal.
En voor mezelf ben ik bezig met een lekker paar warme sokken. En als dat af is, liggen er genoeg bollen sokkenwol te wachten om te verworden tot mooie sokken.

Breigroetjes, Anna Martijne

lut zei

Wat ben je weer met mooie dingen bezig, Annemieke! Ja, van 't weer moeten we maar het beste maken. Herfst kan ook mooi zijn. Fijn weekend.