Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 6 september 2010

Wereldhavendagen

Afgelopen zaterdag ben ik naar de Wereldhavendagen geweest, alleen......
Mijn man stond er voor zijn werk en ik vond het leuk om hem te verrassen met een bezoekje... het weer was heerlijk.... met de waterbus erheen, drie kwartier varen. De waterbus is een lijndienst over het water en je komt aan in hartje Rotterdam.... daar zag ik voor mijn neus die grote veerboot straatje keren voor de Erasmusbrug en prachtig staaltje vakwerk.....op de foto ook te zien de amfibiebus , een bus die kan rijden en varen,, vreemd gezicht, ik zou er toch niet graag inzitten. Mocht nog mee een rondje varen op de Douaneboot....
6 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Indrukwekkend allemaal. Wij maken ook altijd graag gebruik van de waterbus.

Miriam zei

Leuk om te zien en te doen zeg! Het was er ook wel weer voor ook.

Groetjes
Miriam

Daniƫlle zei

Het weer was er toch helemaal prachtig voor!! Nu weer wachten tot volgend jaar!! Mooie dag verder, liefs, Daniƫlle

Anna Martijne zei

En, was manlief blij verrast met een bezoekje?
Ik lees hier allemaal dingen waarvan ik het bestaan niet kende, de waterbus en amfibiebus....goed dat het bestaat.

Groetjes, Anna Martijne

Johanna zei

Lekker op het water met het mooie weer maandag. Hier is de hard gewerkt, de caravan spic en span maken en opruimen. Ben blij dat hij mooi schoon en droog in de stalling is gekomen.

Roos zei

Wij gaan ook altijd naar de havendagen in mijn geboortestad Rotterdam. Dit jaar kwam het er niet van, mijn moeder is wel geweest afgelopen zaterdag. Ze heeft genoten van de zeemansliederen die daar door de koren gezongen worden.
Je hebt mooie foto's gemaakt en wat leuk dat je man daar voor zijn werk was!