Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 31 maart 2011

huishoudelijk werk.....

Als je goed naar het plaatje kijkt zie je waar ik mee bezig ben...... Moet ook allemaal gebeuren, want ik hou van een schoon en gezellig huis..... Fijne dag met de vriendelijke groetjes van A n n e m i e k e


4 opmerkingen:

Jenny zei

Ik denk dat het huis met bezemen wordt gekeerd...Grote schoonmaak soms?
Dan kun je er straks weer tegen als het mooie weer begint!
Ik moet ook altijd eerst alles netjes hebben hoor, anders kan ik niet lekker gaan zitten handwerken, dan heb ik gewoon een soort "schuldgevoel"

Groetjes Jenny

Conny zei

Hallo Annemieke,

Na het werk ga je toch zeker nog wat handwerken?????

Groet Conny

Johanna zei

Het moet wel een beetje proper blijven, je hebt gelijk. Wij waren vandaag naar onze kleindochter. 11 maanden is ze al weer. Wat gaat het snel. Het is een heel blij meisje. Gezellig.

Anoniem zei

hallo annemieke ik ben vandaag vlak bij jullie geweest naar de open kassen aan de hoonaardweg en konneweg met kennissen uit sommelsdijk ik was bekend met de weg daar vandaar dat ik meeging wel mooi hoor vooral in de orchideekas en natuurlijk weer 2 gekocht echt prachtig gr maartje.