Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 30 maart 2011

Roodborstjes....

Aan deze boom hangt iets heel lekkers, op een voederplankje is een open potje pindakaas vastgemaakt, de vogeltjes kunnen er zo invliegen en smullen .En dat doen ze dan ook. Meesjes, musjes, eksters en spechten en gespot dit kleine roodborstje... Zien jullie hem?
Als je ook een roodborstje van dichtbij wil zien, kan je deze haken. Voor de handigerds onder ons misschien wel zonder patroon na te haken. Leuk van die tippelende vogeltjes op je kussen...
Een gezellige dag toegewenst door Crea Annemieke

4 opmerkingen:

Danielle zei

Wat een mooie foto van het roodborstje. Bij jou in de tuin Annemieke? En die roodborstjes op de tweedefot heb je die nu zelf gehaakt? zziet er knap uit.
Nog een fijne dag1
groetjes van Danielle

Danielle zei

sorry Annemieke er zitten wat taalfouten in mijn eerste berichtje! Te snel getikt dus.

Johanna zei

Zo lief he. Een potje pindakaas, ja dat is handig.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat ontzettend lief Annemieke.

Groetjes
Ines