Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 6 augustus 2011

de Toekan.....

Er zit een niet alledaags vogeltje in de planten...
Binnen in de kamerplant en buiten in de conifeer....
De TOEKAN.... Toekans zijn gek op fruit, en ze gebruiken hun lange snavels om bij de smakelijkste vruchten in de bomen te komen. Er zijn soorten met gekleurde snavels.
Ik vond het leuk om hem te haken met vleugels en een staart, dat is niet zo goed te zien op de foto.
Voor allemaal een hartelijke groet van Crea Annemieke

4 opmerkingen:

Johanna zei

Ziet er heel goed uit, fijn weekend.

Roos zei

Wat een leukerd, zo te zien vindt hij het heerlijk bij jullie in de heg.
Ik kan zijn vleugels wel zien hoor...ik zou ze maar snel kort wieken voor je het weet is de vogel...uhmmm bedoel de toekan gevlogen hahaha.
Een fijne avond nog, groetjes Roos

quilting Jeannet zei

Dag Annemieke, bedankt voor je berichtje, tja, het was even niet helemaal leuk, maar wat moet, dat moet he, Toos was wel erg oud aan het worden, en vooral ziek. Enne...je komt toch wel een bakje doen bij het zielige zieke mens straks he? ( wel zelf zetten natuurlijk) en even het laatste duinhuisjesnieuws horen........neem vooral je breiwerkje mee, hahahaha

Hartelijke groetjes, Jeannet

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Hi, hi, ik weet nog wel iets om je met alle kleuren snavels aan het werk te zetten. Biedt ze aan als souvenir bij Van der Valk restaurants. Zij gelukkig en jij wellicht ook. Nee, hoor grapje! Maar hij is wel leuk!
Fijne dag nog en lieve groet, Marja