Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 24 augustus 2011

nostalgisch leesplankje....

Ik ben helemaal weg van geborduurde schilderijen... heb er zelf een aantal gemaakt, maar ook op de rommelmarkt kom je kant en klare exemplaren tegen... vaak vakkundig ingelijst.
Met name nostalgische afbeeldingen vind ik prachtig. Nu kwam ik deze tegen, ik kon dit leesplankje niet eens.Ik heb het van aap, noot, mies, zelfgeborduurd. Daarom vind ik het zo leuk, is met wol gemaakt, terwijl tegenwoordig meer met borduurzijde wordt gewerkt.
Het heeft een mooi plaatsje gekregen aan de muur in de woonkamer......
groetjes van Crea Annemieke

2 opmerkingen:

Marja zei

Hoi Annemieke,

Dit leesplankje is van katholieke afkomst....
Mooie kleurtjes.

Marja

Willy zei

In het Onderwijsmuseum in Ootmarsum zagen we ook de verschillende uitvoeringen van de plankjes, wist het voor die tijd ook niet dat het voor het Katholieke onderwijs anders was. Ziet er mooi uit.