Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 3 augustus 2011

mini elfentuintje.....

Het zonnetje is weer achter de wolken verdwenen, het was maar van korte duur die prachtige zomerse dagen. Ik heb wel genoten , niet mopperen dat helpt toch niet, maar nemen zoals het komt en genieten van de mooie dagen. Gisteren heerlijk met kinderen en kleinkindertjes in de tuin vertoeft, buiten pannenkoekjes gebakken en 's avonds kwam de frituurpan naar buiten... dat was smullen voor allemaal....nu ben ik een beetje binnen aan de slag gegaan... en buiten de tuin wat opgekalifaterd.... want van al die regen worden de geraniums niet mooier...
Nu heb ik binnen ook zo'n leuk mini-tuintje staan, in de vorm van een peer...vroeger zag je zo iets veel meer. Het komt van de rommelmarkt dus het zal wel een beetje uit de tijd zijn....Ik vind het echter wel grappig en het staat vrolijk te staan, met het vriendelijke elfenpopje, op de tafel....
A N N E M I E K E

3 opmerkingen:

Johanna zei

Geweldig mooi, het is trouwens nog goed toeven buiten niks koud. Nee mopperen over het weer doe ik ook nooit, heb er helemaal geen moeite mee. Die mooie dagen hebben we maar weer te pakken.

Anoniem zei

Goedenmiddag Annemieke,

Dat zag je vroeger inderdaad veel meer. Ik heb het ook gehad, een grote groene bol met planten erin. Heeft heel lang dienst gedaan.
Ander weer hë?

Maja.

Miriam zei

Leuk!!! Ik heb ook net een elfentuin gemaakt (en iets dáárvoor een dino'tuin').

Groetjes
Miriam