Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 5 augustus 2011

wat zie ik? zonnenbloemen......

In de tuin en in mijn huis staan zonnenbloemen.... Groot en klein..
echt en namaak....het is zo'n vrolijk gezicht....
de zon laat vaak verstek gaan maar daar storen deze zonnenbloemen zich niet aan...
en in mijn leesboek ligt een geborduurde bladwijzer met daarop ? .... juist een
mooie zonnenbloem met wortel en al. Of hij zo uit de grond getrokken is...
Mooie dag allemaal en een warme groet van Crea Annemieke

5 opmerkingen:

Roos zei

Hoi Annemieke,
Hier dan eindelijk weer eens een berichtje van mij, ik schaam mijzelf een beetje dat ik zo lang niks heb laten horen.
Je weet waarschijnlijk wel hoe het gaat, je bent druk, neemt voor een berichtje te schrijven, komt weer wat anders tussen, stelt het uit, en....voor je het weet gaat er een hele tijd voorbij.
Maar goed hier ben ik dan weer, precies op tijd om je mooie zonnebloemen te bewonderen.

Annemieke een fijn weekend alvast, groetjes Roos

Sylvia zei

Wat zijn ze mooi die zonnebloemen he? Als we door de polder rijden wijst mijn DH ze altijd aan. Nu zijn ze her en der in de weilanden gestrooid en staan ze mooi te pronken tussen de korenbloemen, ook al zo mooi. Ja ik geniet er altijd volop van. Toch volgend jaar ook bij mij in de tuin te vinden, ga er een leuk plekje voor vinden.
groetjes Sylvia

Anoniem zei

hallo Annemieke,

Je hebt er weer een vrolijke fotocollage van gemaakt. Staat erg fleurig!
Grappig om tussen een boek te liggen.
Fijne dag nog , Maja

Daniƫlle zei

Zeker een vrolijk gezicht! Het was de favoriete bloem van mijn vader en ongemerkt is het in de afgelopen jaren ook mijn favoriet geworden! Er gaat niets boven een veld vol van die blommen in Frankrijk, ze ruiken zelfs lekker!! Mooie avond, liefs, Daniƫlle

Johanna zei

Prachtig he die zonnebloemen. de natuur biedt ons toch allemaal mooie dingen aan. Maar je moet het wel zien. Leuk dat je zo goed geslaagd bent, geeft je toch een goed gevoel, ik was ook helemaal in de wolken gisteren maar dat vertel ik later nog wel eens. Fijne avond.