Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 16 september 2011

gezien een hert en vos.....

Dit hertje, vosje en haasje zijn wat dieren die zijn geborduurd op een schellekoord wat bij mij in de gang hangt. Ooit eens op een rommelmarktje gekocht. Het schellekoord is wel een meter lang en versierd met een koperen bel, echt ouderwets.... de plaatjes zijn zo mooi en keurig geborduurd... nu moest ik daar opeens aan denken en heb het op de foto gezet..... toepasselijk in deze tijd van het jaar.......en zo borduren we maar verder over herfstdingen.......
Fijne dag , Crea Annemieke

8 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Annemeiek, mijn moeder heeft enorm veel prachtge borduurwerken, ze kan er gewoon over inzitten waar dat straks allemaal heen moet als ze er eens niet meer is, want ik kan ook mijn huis niet volhangen, ik heb haar letterlappen al,maar ik weet nu wel een heel goed plekje er voor,bij deze belooft!Ik hoop dat het nog lang duurt.

groetjes, Jenanet

Johanna zei

Past inderdaad helemaal in deze tijd die mmoie kleuren. Mooi werk.
Fijne dag.

Lida zei

Ja echt mooi zo'n schelkoord met mooi geborduurde dieren, mijn buurvrouw had er een hangen en ik was er weg van, maar ben er nooit aan begonnen, Zoiets zie ik dus nooit op rommelmarkten! Groetjes en fijn weekend,
Lida

Sylvia zei

Inderdaad heel toepasselijk in dit seizoen. Mooie borduurtjes hoor. Ik hoop zelf ook nog eens een schellekoord te maken. Maar eerst andere borduurtjes afmaken.

groetjes Sylvia

Marjan zei

Goedenmiddag Annemieke,

Heel mooi werkje, ja dat zag je vroeger veel, mijn oma had er ook één.

Groet van Marjan

Hanneke zei

Vroeger heb ik ook wel eens een schellekoord geborduurd, nu doen ze dat niet meer. De plaatsjes zijn inderdaad heel mooi.

Daniëlle zei

De blik van die haas, geweldig!! Nog 7 daagjes, gaat het hard he?! Bedankt voor je lieve bezoekje! Mooi weekend alvast, liefs, Daniëlle

Anja zei

Leuk he, die rommelmarkten en kringloopwinkels. Ik hou er ook erg van en je komt er allerlei handige en leuke dingen tegen.
groetjes Anja.
Nieuw blogadres:
http://anjaisweerbezig.blogspot.com/