Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 5 september 2011

mini-cruise Wereldhavendagen....

Afgelopen zaterdag hebben we iets heel leuks gedaan, we gingen aan boord van deze prachtige cruise-boot de PRIDE OF ROTTERDAM en hebben een mini cruise gemaakt. Het weer was fantastisch en zo ging het richting Wereldhavendagen Rotterdam vanaf Europoort....
we hebben de hele dag op het bovenste dek gestaan , is 12 hoog, nou dan heb je werkelijk een prachtig uitzicht over de Nieuwe Waterweg en zo vaarden we de Rotterdamse havens binnen....daar ging deze cruise-boot straatje keren voor de Erasmusbrug, echt preciesie werk natuurlijk..... er was nog een helicoptershow en er werd nog op een doedelzak gespeeld. Al met al kunnen we terugkijken op een mooie dag.......A n n e m i e k e

5 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Annemieke, wat maak jij toch altijd een leuke dingen mee, daar sta ik altijd weer versteld van, lijkt me geweldig, en je had ook nog fantastisch weertje voor zo,n uitje.

groetjes, Jeannet

~THEA~ zei

Hoi Annemieke,

Dat lijkt me idd heel erg leuk!

Een ware belevenis natuurlijk, op zo een groot schip! Dat overkomt je niet iedere dag!

Fijne week.

Groetjes Thea ♥

GRANNY'S HOUSE zei

Wow wat een schip is dat, zal wel een paar centen kosten als je daarmee op vakantie wil, kan me voorstellen dat jullie genoten hebben.

Groetjes
Ines

Johanna zei

Wow he dat is geen kleine. Super om dat eens mee te maken. En het weer zat ook mee.

Danielle zei

Wow wat een belevenis en eht weer was er uitermate geschikt voor, voor zo'n daagje!
Jullie hebben dus heerlijk genoten! Leuk hoor.
groetjes Danielle