Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 14 september 2011

mijn BURBERRY hertje.....

GOEDENDAG ALLEMAAL............................................................................................................Van de bekende Burberrystof kan je veel maken, hier in huis liggen kussens, stoelovertrekjes, fotolijstjes, doosjes, een jasje, rok, sjaaltjes.... maar deze vind ik wel heel erg mooi en passend in deze tijd van het jaar.... want het is HERTENTIJD of wel bronstijd....de paartijd voor de herten... het oergeluid klinkt over de Veluwe.....Dit hert heeft daar geen last van. Ik heb het van mijn dochter gekregen en ze heeft het zelf gemaakt.... mooi toch?
Daaaaaag Annemieke

7 opmerkingen:

Lida zei

Zo moeder zo dochter dus, ook een met een creatieve inslag, heerlijk! Schattig hert en ja een machtig mooie ruit! Moet er ook eens iets mee maken, er ligt nog een mooie lap! Groetjes
Lida

Conny zei

Wauw wat mooi, grappig in die strokrans.

Tot ziens, Conny

Jedidja zei

Wat mooi zeg! Ik heb idd wel eens herten gehoord. Het is een imposant geluid. Beetje eng.

Pierelantijntjes zei

wat een prachtig hert heeft ze gemaakt! erg leuk met dat burberry stofje!
Fijne dag toegewenst
groetjes van Ester

brigitte zei

Wat een beauty.
Mooi gemaakt hoor.
Groetjes Brigitte

janneke zei

dat is een leuk hertje geworden.
en idd hier bij ons op de veluwe klinken rare geluiden :-) tis nu zowiezo uitkijken savonds in het donker.er zitten ook veel wilde zwijnen nu.

greet's foto's zei

ik vind het heel erg lief je hert,staat heel mooi hoor

groetjes greet