Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 24 april 2012

voorjaarskaart gemaakt op de vrouwenvereniging


Hallo allemaal,
Gisteravond heb ik met de dames van onze vrouwenvereniging een voorjaarskaart gemaakt.... niet zo heel veel werk, maar toch leuk om te doen. Het grappigste is het middelpunt....van dun karton gemaakt, het garen wordt steeds om de acht puntjes gewikkeld en zo kom je een keer rond met dit leuke effect....verder was het een kwestie van knippen en plakken en dat gaat de meeste goed af. We hadden allemaal een andere kleur maar ik ben vergeten  daar een foto van te maken. Binnenin de kaart hebben we nog een toepasselijk versje geplakt... we genoten ondertussen van een kop thee met een heerlijke plak cake van een verjarend lid... Nu zit ik achter de computer de kerkbode te maken.... en buiten hangen de lijnen vol met was, dus ik hoop maar dat het droog blijft.... ik heb het nog steeds getroffen!
H a r t e l i j k s   Annemieke

5 opmerkingen:

Anna Marije zei

Hoi Annemieke,

Je hebt dus een fijne avond gehad en de dames een kaart laten maken.
Ziet er gezellig uit.

Groetjes Anna Marije

ivoorwit.blogspot.com zei

De dames zijn maar goed af met je creatieve ideetjes.
Leuk dat jullie weer zo'n fijne avond hadden. Dat bindt.
Fijne avond nog
en groetjes, Thea R.

Betsy zei

Gezellig om zo samen te zitten praten en knutselen. De kaartjes zien er heel mooi uit. Ik zag in je vorige blogjes ook al van die mooie kaarten met vogels en vlinders.

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

wilma zei

Wat een leuk en eenvoudig idee zeg!
Hou daar wel van.
Groet, Wilma

Johanna zei

Erg mooi en vast een gezellig samen zijn. Hier regende het af en toe best, ook hagelstenen.