Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 19 juni 2012

kralenlampje ........

Wat een heerlijk weer om vandaag te wassen... alles hangt hier buiten te drogen.... ik kijk in mijn kast om extra dingen te wassen, onze hoofdkussens ..... tussendoor ben ik ijs aan het maken... 'k hoop dat het lukt, mijn ijsmachine staat koud! Dit mooie lampje kocht in afgelopen zaterdag op de rommelmarkt.... allemaal kleine kraaltjes sierlijk geregen met aan de onderrand hangende pareltjes.... er kan een waxinelichtje in... echt voor de sfeer dus!
Geniet van deze mooie zonnige dag, Annemieke

5 opmerkingen:

Johanna zei

Och, wat een liefje, heel sfeervol.
Ijs maken, ja lekker. Ik heb nog wat in de diepvries. Heerlijk genieten met dit fijne weer. Daarnet jam gemaakt en alvast 2 potten weggegeven. De primeur. Fijne zonnige dag.

Lida zei

Helaas weinig zon nu, maar gelukkig droog! Groetjes
Lida

Rennie zei

Wat een heerlijk weer he. Ik heb al een flinke wandeling met de honden achter de rug. Wat een schattige lampjes zeg. Zal best heel leuk staan.

Roos zei

Hoi Annemieke,

Je hebt weer gescoord op de rommelmarkt, alhoewel zo'n mooi lampje de naam "rommel" niet mag dragen natuurlijk.
Lekker ijs, alhoewel het hier ijs met een jas zou zijn, want het weer is niet echt geweldig.
Bedankt nog voor je lieve reactie op mijn blog, fijne dag verder, Roos x

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een schatje, hier was het vandaag redelijk zonnig.

Groetjes
Ines