Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 11 juni 2012

winkelen bij Intratuin....

Zaterdagmiddag, teruggekomen van een familiebezoekje, kwamen we langs de grootste Intratuin van Nederland in het Zuidhollandse Zevenhuizen.... Megamooi en groot.... Ook wat foto's gemaakt natuurlijk.... ik werd helemaal verliefd op dat mooie hardhouten kasje....al die planten, al die kleuren.... dat schaap heeft nergens last van, die ligt te genieten! Groetjes Annemieke

5 opmerkingen:

Danielle zei

Ja een mooie winkel he, wij hebben een intratuin op een kilometer afstand, maar voor even zomaar iets ga ik er nooit naar toe, omdat ik het een megaeind vind lopen voordat ik heel de winkel door ben en eindelijk bij de kassa ben.
Fijne dag nog,
groetjes Danielle

DEKAKADO zei

Ja, dat zijn leuke momenten. Groetjes, Marleen.

Johanna zei

Af en toe best leuk. Gaat er zo'n mooie kast komen? Groetjes.

wilma zei

Ja, toen ik het kasje zag,dacht ik ook gelijk dat is mooi zeg!
Altijd nog een wens van me.
Groet, Wilma

Betsy zei

Heerlijk om daar rond te lopen en te kijken naar al die prachtige bloemen en planten. Dat kasje is wel heel er mooi!

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn