Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 20 maart 2013

bezoek aan Kasteel de Haar....

 Afgelopen zaterdag had ik een leuk uitje... samen met Ron! We werden verwacht op Kasteel de Haar in Haarzuilens...voor een bezichtiging van het kasteel en een diner. Dit alles omdat lieve mensen uit onze familie 25 jaar getrouwd waren..... Fijne dag allemaal, al is het nu lente op de kalender, in de natuur is er nog weinig van te merken.
Annemieke

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een prachtig kasteel.
Zo te zien was het eten ook lekker.

Fijne avond, Anna Marije

Marjet zei

Hallo tante Annemieke,

Wat leuk! Ja het was mooi he in het kasteel! Leuk jullie weer allemaal gezien te hebben en wat een leuk blog! Nou, veel knutselplezier weer en tot snel, liefs Marjet.