Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 12 maart 2013

Verse of gehaakte rookworst van H.ema

Lekker! in mijn nostalgische pannetje zuurkool met worst voor vanavond... mannetje kan kiezen: ## een verse of gehaakte rookworst van de H.ema##.... Het is nu net Nova Zembla op mijn terras, en de was hangt stevig te wapperen in de ijskoude wind!
ik ga iets gezelligs doen, wat ???.... weet ik nog niet, als ik een kast opentrek krijg ik vast een idee!! Daaaaag Annemieke

3 opmerkingen:

Anoniem zei

lekker, heb ik gister op.
Leuk die gehaakte rookworst.

Jij ook een fijne dag, Anna marije

Simonne Valenberghs zei

Ik heb liever de gehaakte worst,die gerookte vind ik niet zo lekker maar ja ik ben geen nederlander he' bij ons kennen ze dat niet zo goed,ik wens je smakelijk eten.
Simonne

Rennie zei

Veel plezier vanavond!