Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 26 maart 2009

foto-scrap

Gisteren ben ik heel de morgen bezig geweest met foto's uitprinten, bewerken en opplakken.Ik ben geabonneerd op scrap van A-Z.Elke week komt er een aflevering met mooie vellen en allerlei leuke materialen om je foto's op een creatieve manier in te plakken.In het totaal komen er 80 afleveringen en ik heb er nu 75 verwerkt.Ik doe het heel erg graag en mijn familie-album is super leuk en dik geworden.Inmiddels heb ik 2 albums bijna vol.Zie hier het resultaat van gisteren. Ontvang allemaal de vriendelijke groetjes van CREA ANNEMIEKE

12 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Dat ziet er echt heel gezellig uit zo. En wat heb je een leuke poezen in de kop van je blog staan. Ik loop inmiddels heel wat jaren achter met foto's inplakken (en afdrukken). Dat is het nadeel van digitale foto's.

lut zei

Goeie morgen, Annemieke, is er iets wat jij niet kan?
Crea Annemieke, inderdaad! Je hebt je naam zeker niet gestolen.
Ik kan hier nog veel van je leren.
Nog een fijne dag.

Anoniem zei

Annemieke, wat doe je dat toch allemaal leuk ! wat zal dat ook leuk voor later zijn. groetjes aan Jorrit vanmiddag.......

groetjes, Jeannet

ingrid zei

Leuk gemaakt .
De eitjes zien er trouwens ook lekker uit ;-)
Fijne dag , groetjes Ingrid.

Marjan zei

Hallo Annemieke,

Vind het erg mooi geworden , je foto's.het lijkt me toch steeds een heel werk.Maar het is wel leuk om zo in het album te kijken.Het loopt alleen bijna af hé.Je gaat gewoon toch zelf verder, ideeén genoeg.

Groeten van Marjan

Ada zei

Ik wilde nog even zeggen dat ik die schortjes van een paar dagen geleden erg leuk vind. We krijgen toch wel een foto van een klaar exemplaar t.z.t.?

Astrid zei

Hoi mam,

Wat heb je een leuke scrap van ons gemaakt.Leuk van mijn geslaagd zijn.!!
Dag mam en een dikke nachtkus.
A s t r i d

Je weet wel wie zei

Wat waren wij daar lekker aan het ijs eten in Frankrijk.MMMMmmmmmm
Je hebt er wat moois van geplakt hoor!!

xxxxx je weet wel wie?

Berna zei

Hallo Annemieke,
Leuk log heb je. Je doet toch zeker ook wel mee met de 1 april toilet-lol-dag?
Zie mijn site.
Groetjes
Berna

het lieveheersbeestje zei

Hallo Annemieke, via via ben ik bij je blog aangelandt en ik vindt het heel leuk! Dat scrapblad koop ik ook wel eens los en inderdaad het is heel handig en heeft vaak heel mooi papier er bij! Het houdt ons van de straat he! Ik ga nog even verder op je blog neuzen, groetjes mama lieveheersbeestje.

willy zei

Vandaar dat je op het web-log ook altijd zulke mooie plaatjes hebt. Leuk om zo creatief bezig te zijn.

het lieveheersbeestje zei

Daar ben ik nog even Anemieke, ik heb je hele blog doorgstruind en je staat nu bij mijn favorieten hoor! Wat leuk dat je al zo jong oma bent, heerlijk, kan je lekker leuke dingen maken met en voor je kleindochtertje!!