Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 3 maart 2009

theedozen


Hier zien jullie mijn verzameling theedozen.Ik heb gelezen op een blog of iedereen een logje wil maken over haar theedozen.Ik heb een sierpot met thee erop,een delftsblauw blikje gekregen van een kennis, een viervaksdoos met allerlei lekkere smaakjes thee erin,een antieke brabantia theedoos, al meer dan 30 jaar oud.Een aardbeienblikje van mijn schoonmoeder met rooibosthee erin.En het allermooiste vind ik mijn mosaic-theedoos.Gekocht op de rommelmarkt voor slecht één euro, en zelfgemaakt.
Allemaal een fijne dag en ik ga snel een kopje thee drinken.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi mam,

Nou thee heb je nooit te kort bij jou.
Wat heb je veel dozen zeg.
Volgens mij heb ik er geen een.

Fijne dag Groetjes van Jorina

Gerda Hartman zei

Leuk al die theedozen, zo kun je nog eens een zakje kwijt! En er zijn zoveel soorten thee tegenwoordig. Proost.

Else zei

Je hebt een aardige verzameling, om de week de zakjes maar overgooien want ze zijn te leuk om niet te gebruiken (lol) fijne dag, Else

lut zei

Wat heb jij veel leuke dozen.

Betty zei

Hallo Annemieke,

Wat een mooie verzameling van theedozen.Ben je echt zo,n theeleutje?

Groetjes Betty

maartje zei

hallo annemieke'

we gaan het weer proberen
kijken of het nu goed gaat.
kom nu maar is in dirksland op
de thee.
groetjes van maartje

en lappie.

Mama Monique zei

Neem je er wel wat lekkers bij? ;-)

willy zei

De doos met het servies, die valt mij het meest op. Prachtig.
Wat heb je een mooie lentefoto's bovenaan je web-log.
De foto's met je klein dochter zijn ook mooi. Ze zou zo een lammetje mee willen nemen lijkt het, een leuk speelkameraadje.

Marjolein zei

je zou er dorst van krijgen haha maar ik vind het een pracht verzameling ...ik ben meer 2 smaken rooibos of earlgrey dus dat past in een bus ;o) fijne dag

Corrie zei

Wat een leuke verzameling en ik vind vooral het grote blauwe blik met kopjes heel erg mooi, daarmee niets ten ten nadele aan de andere Annemieke.