Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 10 maart 2009

geborduurde sok

Het derde odd sockje heb ik ook geborduurd.Het borduurlapje wordt steeds fleuriger.Ik heb nog een heel klein klompje, daar past het kleine sockje met geborduurde klosjes precies in. Allemaal een fijne dag en tot morgen,Crea Annemieke

9 opmerkingen:

de stresskip...... zei

Hoi Annemieke !
Mag ik nu eens de eerste zijn ? wat een leuk plaatje weer, hoe krijg je het voor elkaar met dit snertweer om zo,n vrolijk plaatje te maken in de tuin ? de sokjes zijn schattig, en nog heel erg bedankt voor vanmiddag........ik haal Jorrit met mijn moeder op vanuit school, zeg dat maar tegen hem.
eet smakelijk straks !

groetjes,

lut zei

Je sokjes zijn prachtig.
Jij ook een fijne dag.

Mama Monique zei

Wat een gezellig klein borduurlapje. Hoop dat jouw dag droger is dan onze dag hier. Het komt met heel veel tegelijk naar beneden :-(

Marjolein zei

Wat een leuk sokje heb je er weer bij en weer een sfeervol plaatje hoor ....groetjes Marjolein

Marjan zei

Goedenmorgen Annemieke,

Wat een oer Hollands plaatje.Klompen met sokken.Leuke kleurtjes heb je gebruikt.Veel plezier met het borduren van de anderen. Want het worden er toch zeker twaalf?

Fijne dag Marjan.

THEA zei

Die foto zal vandaag wel niet gemaakt zijn, lijkt mij zo. Of regent het bij jullie niet zo ????Hier wel, harde wind en veel regen.

Ik bewrk de fotos altijd eerst met...adobe fotoshop...en dan gebruik ik PhotoScape om er een collage van te maken, of tekst toe tevoegen.Ook voor een leuk kader kan ik hier terecht. Alles gratis, en je kunt er heel leuke dingen mee doen.
Als je de link wil hebben om het programma gratis te downloaden, zeg je het maar !!!

Groetjes Thea

THEA zei

Hier is de link van het programma, Annemieke!!

http://www.photoscape.org/

Dan kun je zelf eens kijken.

groetjes,Thea

Corrie zei

Heel erg leuk en vrolijk die sokjes Annemieke en wat heb je ook een leuke boeken gescoord! Daar word je weer heerlijk door geïnspireerd.

ingrid zei

Ziet er idd fleurig uit !
Groetjes Ingrid.