Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 11 maart 2009

mijn handwerkdoosje


Van de week was ik mijn kast aan het opruimen.En dan kom je dingen tegen waar je het bestaan niet meer van weet.Zodoende was ik blij verrast mijn handwerkdoosje te zien,Ohhhh wat oud al!! Ik heb het 37 jaar geleden van mijn oma gehad voor de Sinterklaas.Ik weet het nog goed.In mijn oude foto-album vond ik nog een plaatje van een handwerkende Annemieke die in de vakantie in de tuin heerlijk zit te handwerken met dit handwerkdoosje voor haar.Ik wil de lezers van mijn blog dit niet onthouden.
Misschien zijn er wel meer dames die zo'n oude herinnering hebben aan hun handwerkend verleden en dit wellicht op hun blog willen tonen.
Leuk onderwerp toch?
Een ieder die dit leest een creatieve groet van
ANNEMIEKE

13 opmerkingen:

Prince Wah zei

Hope you will come to visit my blog

http://pwshowroom.blogspot.com/

Have a nice day

Marjolein zei

Wat leuk ....fijne dag

quilting Jeannet zei

Hoi Annemieke,
Daar heb je dan toch een raar soort berichtje van de Prince.....
Leuk, je doosje, ik zal ook eens zoeken naar een oude handwerkfoto, ik ben al wel vanaf kinds af aan bezig met stofjes en poppen en poppenkleertjes.
Fijne dag, de zon schijnt, dus dat moet gaan lukken !

groetjes, Jeannet

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een lief doosje, is toch altijd wel grappig wat er allemaal in kasten en lades verborgen zit, het meest kan je bij het ruimen zo in de prullebak doen, maar soms zitten er schatten in.

Groetjes
Ines

willy zei

Een heel lief doosje.De foto van de handwerkende Annemieke is ook erg leuk.Een mooie herinnering.

Betty zei

Dag Annemieke,

Wat een oude opname zeg.Altijd trouw bewaard en nu weer tegengekomen.Het is toch even leuk.

veel plezier ermee.

Betty

Marjan zei

Met dit mooie weer zit ik even te koekeloeren naar je blogje.
Wat leuk zo'n herinnering.

Zonnige groetjes van,
Marjan

een onbekende zei

Heel leuk het aandenken aan vroeger.Annemieke ik vind dat je een leuke blog hebt, en ik lees en kijk graag bij je.
Ga zo door!!!!

Een onbekende .........

Mama Monique zei

Wat een leuk doosje...

Nee, ik heb (nog) niet zo'n "oude" foto, maar ben dan eigenlijk nooit een echte freubelaar geweest. Wie weet komt dat over een boel jaren als nog?

Hennie zei

Leuk he als je weer eens iets uit de oude doos tegen komt zo komen weer goede herinneringen boven.
Ik heb nog een naaldenboekje van school die gebruik ik nog steeds.
Groetjes Hennie.

Creamama zei

Wat leuk! Mooi hoor, zo'n oud doosje dat in de familie blijft en ook dat je het weer hebt gevonden.

Ik gebruik de naaimachine en het garendoosje van mijn oma van moders kant.
Van de oma van vaders kant heb ik nog 2 hele oude houten naaidozen staan waar de scharnieren van opgeknapt moeten worden. Deze heeft mijn oma ook weer van haar moeder gekregen dus ze zijn heel speciaal voor me.

ingrid zei

Wat een leuk doosje . Mijn handwerkdoos heb ik ook zo'n jaar of 30 geleden voor St. Klaas gekregen . Later hoorde ik dat m'n opa de beschildering had gemaakt . De doos gebruik ik zo goed als dagelijks wanneer ik met vilt bezig ben . Ik zal hem ook eens met verhaal op m'n web-log plaatsen !
Groetjes Ingrid.

het lieveheersbeestje zei

Dit herken ik Annemieke! Ik heb ook eens van Sinterklaas een heel mooie naaidoos gekregen. Gemaakt van een enorme verkortte koker (opa werkte op een drukkerij) en heel mooi bekleed met stof en allerlei vakjes er in..hij is er nog steeds en nog steeds in gebruik hoor. Maar hij staat niet meer in de kamer omdat hij zo groot is en de kindertjes er dan teveel in rommelen (die hebben hun eigen doosjes). Eens denken, de doos zal ongeveer 33 jaar oud zijn...leuk he! Het zat er dus al jong in bij ons!!