Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 5 juni 2009

fietsen maar.....

Onlangs was ik aan het fietsen,alleen, door onze mooie polders.Zie ik weer van alles!!Maar in het bijzonder viel mijn oog op de lange rij electriciteitsmasten.Die lopen dwars door de polders heen,vlak bij boerderijen en kassen.Ik ben er eens onder gaan staan ,wauu wat een gevaartes.Het is wel nodig natuurlijk maar ik heb het idee dat je het niet veel meer tegen komt. Zo is het alweer de laatste werkdag van deze week, ik ga snel aan de slag .Want ik wil nog wel eventjes lekker kunnen handwerken.Dag allemaal,Annemieke

5 opmerkingen:

willy zei

Je raakt aan ze gewend, maar mooi is het niet. In Zweden zie je nog heel veel van die houten palen met electriciteitsdraden.
Fijn weekend

quilting Jeannet zei

Ik vind die masten ook heel lelijk Annemieke, jammer dat je ze hier zo prominent aanwezig ziet.
PS, ik heb ze vandaag AAN ( de schoenen.....)

groetjes, Jeannet

karin zei

Ha Annemieke,
Ohhhh, ik ben denk ik niet duidelijk geweest. Ik heb niet zelf op de fair gestaan maar ik heb ook heerlijk rondgewandeld. Het was wel erg gezellig en natuurlijk prachtig weer. Ik heb stiekem ook naar jou gezocht, ik weet tenslotte hoe je eruit ziet!!! Ik weet alleen niet of ik je aan had gesproken hoor. Blijft toch een raar idee, je kent elkaar niet maar toch ook weer wel!
Je foto's van het berichtje van vandaag komen me weer heel bekend voor. Dat blijft leuk vooral nu ik 180 km verder op woon!
Groetjes en alvast een fijn weekend.

Marja Visscher zei

Bij ons hebben er een tijd lang kerels in gehangen. Groot vangnet er onder. Die moesten iets vernieuwen aan die bedrading. Zal je werk maar zijn. Je moet toch werkelijk geen hoogtevrees hebben.
Fijn weekend, Marja

Mama Monique zei

Hey... herken ik daar de kerk van ... Ik denk het wel! (maar weet niet of je dat graag op de site zet)

Staat dat boerderijtje daar ook te koop? Ziet er leuk uit hoor, al zal de prijs er van niet mee vallen. Is ook zo'n mooie omgeving!