Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 30 juni 2009

vakantie-werkjes

In de vakantie denk je veel tijd te hebben om te knutselen en te handwerken.Maar lezen is ook zo fijn, en wandelen en zwemmen, daagjes uit.......Ik heb toch elke dag wel iets gedaan,kijk maar naar het resultaat.Op de rommelmarkt had ik kleine borduurpakketjes gekocht voor 25 eurocent per stuk.Een naaldenmapje, een klein schilderijtje met een dino erop, en 2 kaartjes. Voor mijn verjaardag had ik een pakket gehad om 3D kaarten te maken, met hele leuke afbeeldingen.Daar ben ik ook mee bezig geweest.

Maar nu ga ik eerst weer eens even de tuin in om wat gezellige hoekjes te maken .Mijn lieve ouders hebben tijdens de vakantie in ons huis gelogeerd dus eigenlijk is alles netjes onderhouden.

Iedereen een zonnige dag toegewenst door Annemieke

7 opmerkingen:

Miriam zei

Je bent lekker creatief geweest in je vakantie zeg. Dat naaldenmapje is een schatje! Heerlijk dat er huizenoppas geweest is, dat scheelt een stuk in 'puinruimen' als je weer thuis bent.

Groetjes,
Miriam

Mama Monique zei

Toch aardig creatief geweest? Zien er mooi uit, de kaarten. Ben weer benieuwd wat je thuis allemaal aan gaat pakken.

Fijne en gezellige avond.

Barnyard Country Gifts zei

Goed om te horen dat je een hele fijne vakantie hebt gehad. En weer heerlijk creatief bezig geweest. Ook nog naar leuke "rommel"marktjes geweest?
De kinderen moeten nu nog een kleine 2 weken naar school en dan begint de vakantie.
Lieve groet, Annemieke

quilting Jeannet zei

Je hebt niet stil gezeten Annemieke, dat is wel duidelijk, had ik ook niet verwacht van jou....hoe vind je de blog van "kevertje"leuk he ?

groetjes, Jeannet

THEA zei

Zelfs tijdens je vakantie maak jij nog van alles!!
Daar heb ik op vakantie nooit tijd voor!!
En nu thuis weer aan de gang, is het bij jullie niet zo heet dan?
Ik doe alleen het hoognodige!
Als het afkoelt begin ik wel weer!
Ik mag van mezelf lekker genieten nu!

Groetjes van Thea

Ingrid. zei

Ziet er allemaal weer mooi uit ! Leuk die diavoorstelling in de zij kolom !
Fijne dag , groetjes Ingrid.

Anoniem zei

Gm Annemieke,

Leuk hoor al die foto's en leuke werkjes die u hebt gemaakt met de vakantie.
Het ziet er weer gezellig uit.

Groetjes Helen