Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 4 juni 2009

vuurtje stoken

Nog een liefhebberij van mij is vuurtje stoken.Op het terras in mijn mooie grote pot die daar speciaal voor is gemaakt.Ooit eens een cadeau van mijn man.Als het dan al een beetje donker wordt dan denk ik ; en nou de brand erin!!!!Sprokkelhout van de bomen die we eerst gesnoeid hebben. En dan wordt het me warm en lekker roken dat tie doet mmmmm ,heerlijke lucht.Dan neem ik nog een kop warme chocolademelk erbij en zit ik zomaar stil te genieten.Zien jullie het voor je!!!!

De vriendelijke creatieve brandende groetjes van
Crea Annemieke

10 opmerkingen:

Mama Monique zei

Ik kan me er wel wat bij bedenken hoor. Al zie ik er in mijn plaatje ook nog een creatief werkje op schoot bij ;o)

Karin zei

Hallo Annemieke,
Hier is nog zo een fikkie stoker.
's Winters brand hier altijd de houtkachel binnen en in de zomer hebben we de houtkachel in de buitenkeuken vaak aan. En dan natuurlijk nog de bbq. Deze is gemaakt in een oude, hele grote bloembak. Als we klaar zijn met eten gaat er gewoon hout op. Gezellig en zo kan je veel langer van het buitenzitten genieten want het geeft zo een lekkere warmte. Wat is het leven toch slecht hè?!!?!?!?!
Groetjes.

Ingrid. zei

Heerlijk ; ik krijg het er spontaan warm van !
Fijne avond , groetjes Ingrid.

Inge Slaats zei

Nou, ik zie het voor me, hoor! Wat een lekker fikkie!

quilting Jeannet zei

Wat ben je toch een bijzondertje Annemieke ! en dan nog zeggen dat je degelijk bent, nou, die paarse schoenen van mij passen ook wel bij jou hoor !

hartelijke, (warme)groetjes, Jeannet

Hennie zei

Ja ik zie het helemaal voor me heerlijk he de warmte van zo'n kachel. Wij hebben op dit moment de kachel binnen ook lekker aan en buiten heeft DH zelf een kachel van een oude gasbus gemaakt werkt ook perfect.
Groetjes Hennie.

THEA zei

Is idd heerlijk !! Ik vind het ook zo gezellig. Maar m'n man vind het niks,bovendien vind hij 't stinken.

Ook wil hij niet hebben dat er op het terras gestookt word. Dus dan weet je 't wel!!
Geeft niet, er zijn genoeg andere leuke dingenIn het leven!!

Geniet ik daar wel van!

Zonnig weekend Annemieke.

Marja Visscher zei

Ha, ha, in ieder van ons zit toch wat pyromanerigs. Maar niettemin oer gezellig!
Fijn weekend!
Marja

Ada zei

Ik zou best wel eens bij jou op het terras willen komen zitten...
Ada

disa zei

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色