Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 8 juni 2009

Lavendelzakje

De Lavendel in de tuin begint er zin in te krijgen.Grote bossen heerlijk geurende Lavendel.Dat bracht mij op het idee er een klein geurzakje voor te maken.Het is geborduurd met steel-en platsteekjes.De Lavendelbloemetjes zijn gemaakt van knoopjessteken en kettingsteekjes. Ik heb het leuke geurzakje op mijn toiletmeubel staan, het ruikt heerlijk en is gezellig om te zien.
hartelijke groetjes van Crea Annemieke

9 opmerkingen:

THEA zei

Ik kan het hier al ruiken, Annemieke !! Lekker!

Hebben jullie ook veel regen gehad?
Hier schijnt nu weer de zon. Maar ik kan nog niks doen in de tuin, alles is nog zooo nat. Ik zag ook al bloemen die geknakt zijn. Jammer !!

Groetjes en een fijne maandag, Thea

Gerda Hartman zei

Wat een leuk zakje. Altijd lekker lavendel en een leuke plant.

quilting Jeannet zei

Leuk ideetje weer Annemieke, en met mijn blog gaat het ook weer goed,hij start weer in één keer, soms moet je er gewoon even over mopperen, dat helpt blijkbaar (grapje)

groetjes, Jeannet

Mama Monique zei

Ziet er erg leuk uit en zal inderdaad wel een heel erg lekkere geur afgeven.

willy zei

Lavendel in zo'n mooi geborduurd zakje daar heb je jaren plezier van.

Francien zei

Heel leuk gedaan dat zakje Annemieke en het ruikt inderdaad altijd heerlijk...ik heb er een paar in de slaapkamer hangen...
groetjes Francien.

Anoniem zei

Hoi Annemieke


Dat zal zeker lekker ruiken
mmmhh lavendel ruikt toch al zo lekker.
Heel veel plezier morgen. geniet ervan.

Groetjes Helen en de kids

-::Maris::- zei

Lavendel, lekker en dan in z'n mooi zakje..leuk hoor!

Is het nieuwe patroon van Septemberspring: de lavendelbewaarder ook niet voor jou? Ik ga hem wel bestellen denk ik :D

het lieveheersbeestje zei

Dat ruikt heerlijk hoor! Hier in drenthe is het nog niet zover, maar ik denk dat de lavendel volgende week ook in de bloei schiet. (Gek dat het hier toch later begint in de natuur he?) Ik ben een poosje niet op je blog geweest, maar had het erg druk. Gelukkig heb je lekker veel postjes gemaakt en ga ik die even fijn lezen. Dat reisje naar slot Loevenstein ziet er ook super uit hoor!