Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 13 juli 2009

Boerderij-rommelmarkt

Afgelopen zaterdag was er bij ons in de buurt een boerderij rommelmarkt.Op een prachtige lokatie,landelijk gelegen,staat een oude boerderij.De eigenaresse stelt één keer per jaar haar boerderij ter beschikking voor een rommelmarkt.Heel gezellig natuurlijk.Na het struinen langs de kraampjes gaan we heerlijk koffie drinken op het boerenterras en genieten van al die mensen die met van alles lopen te sjouwen .Het weer was goed en zonnig.Er staan ook oude traktoren opgesteld,zelfs nog een melkwagen ,die vroeger de melkbussen bij de boeren op kwam halen.Een stukje nostalgie ook nog.En de solex-vereniging gaf nog een show.Een solex is een oude gemotoriseerde fiets. Ik kocht een tas vol oude Anna's en breiboekjes, een Landleven en 4 tijdschriften over het Koninklijk huis.Een stel stenen pompoenen,die ik een likje verf ga geven. Al met al een geslaagd uitje!!!! De hartelijke groeten van Crea Annemieke

9 opmerkingen:

THEA zei

Ik val met de neus in een nieuw logje !!!

Lijkt me heel gezellig hoor, zo op een oude boerderij !

Zou gek zijn als je met niks naar huis ging ! Hihihi.....och zo moet het toch...de een wil er vanaf en de ander is er blij mee !!

Groetjes en een zonnige dag.

GRANNY'S HOUSE zei

Je hebt weer leuke schatten mee naar huis gesleept en waarschijnlijk ook al in zitten neuzen :-D

Groetjes
Ines

Anoniem zei

leuk annemiek het zou voor mij vast ook wel wat leuks geweest zijn maar ik wist niet dat het er was


groetjes van jorrit

willy zei

Een leuk uitje en mooie spulletjes.
Veel inspiratie in de Anna's, daar kun je even mee vooruit.
groetjes

quilting Jeannet zei

Leuk Annemieke, notabene vlak bij mijn huis, we zijn er niet geweest, niet aan gedacht.

groetjes, Jeannet

lut zei

Dit ziet er een heel leuke rommelmarkt uit. Veel kijkplezier.

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Gezellig hè die zomer uitstapjes. Ik hou er wel van! Ik kan er helemaal gelukkig van worden als ik dan wat leuks op de kop heb getikt. Wij komen nog al eens in Zierikzee en ik zag vandaag dat er in de zomervakantie elke dinsdag een leuke markt is en op maandag ga ik ook nog al eens naar Middelburg daar is in de zomer op maandag een boeken- en antiekmarkt. Op zondag en donderdag ben ik in de vakantie nogal eens te vinden in Den Haag op het Lange Voorhout lekker koel onder die prachtige bomen ook antiek- en boekenmarkt. Vlakbij een lekker terras....wat wil je nog meer! Genieten, toch?!
vriendelijke groeten,
Marja

Jorina zei

Hoi mam,

Ziet er gezellig uit daar op de boerderij.
De computer is weer gemaakt dus ik kan je blog weer volgen.

Fijne dag en een dikke kus,
Jorina

Gerda Hartman zei

Jij voelt je daar vast als een vis in het water.