Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 20 juli 2009

voor het laatst

Een tijdje terug heb ik deze handdoek geborduurd.Een mooie witte handdoek uit het assortiment van Zeeman.De waterlelies springen net open en drijven op hun mooie groene bladeren.Het was een heel werk,maar het resultaat vind ik prachtig geworden.Drijven de waterlelies niet in de vijver dan toch wel in de badkamer waar ik deze handdoek voor de sier heb liggen. Dit was mijn laatste logje.Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor het bekijken en lezen van mijn blog.A n n e m i e k e

20 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

He Annemieke ! wat schrik ik daar nou toch van ! je laatste logje, en je deed het zo leuk, je hebt een hartstikke leuke blog opgezet, jammer hoor !

groetjes, Jeannet

jorrit zei

hoi annemiek jammer dat je er mee ophoud want je had een leuke blog ik hoop dat je er uit eindenlijk mischien in het najaar er weer mee begint want ik vind het echt heel jammer hoor
groetjes van jorrit

Mama Monique zei

Wat jammer om te lezen dat dit je laatste blog zal zijn, en zo plots :o(

Hoop dat er geen vervelende situaties zijn waardoor je niet meer zou kunnen bloggen. Je bent voor velen zo'n enorm voorbeeld en een heerlijke inspiratiebron.

Wens je natuurlijk alle goeds toe en hoop stiekem dat je misschien toch nog van gedachten veranderd ;o)

Karin zei

??????????
Wat de reden van je plotseling stoppen ook is......ik zal je heel erg missen.
Bedankt voor al je inspiratie en je gezellige foto's.
Het gaat je goed en wie weet tot ziens,
Karin

GRANNY'S HOUSE zei

Wat jammer Annemiek, ik genoot altijd van jou logjes.
Ik hoop dat je er ooit weer mee begint, ik wens je alle goeds.

Groetjes
Ines

Betsie zei

Wat jammer dat je er mee stopt, ik vind het een erg leuk blog!!!
Elke dag kom ik bij je kijken, en het geef mij ook veel inspiratie!
Maar ik wens je het allerbeste hoor!!!!

Dorine zei

Jammer, maar helaas. je zel wel een goede reden hebben om te stoppen
veel succes met alles verder groetjes Dorine

Miriam zei

Ga je ermee stoppen!?!? Wat jammer nou, ik las altijd graag je inspirerende, gezellige berichten. Ik wens je het allerbeste en ik hoop dat je ooit 'de pen' weer oppakt en verder gaat met dit (of een nieuw) blog.

Groetjes,
Miriam

lut zei

Annemieke, wat jammer dat je zo vlug stopt met bloggen. Ik zal je missen. Het allerbeste voor jou!!

Ingrid. zei

Dank je wel Annemieke voor al het leuks dat je zo goed als dagelijks op je blog liet zien ! Ik kwam hier altijd erg graag !Ik hoop dat je zo nu en dan nog eens wat laat horen !Jammer dat je stopt.
Groetjes van Ingrid.

Oma Nijn's Country Huis zei

Oh wat jammer nou,maar wat niet kan,kan niet zeg ik maar.je zal wel een reden hebben ,en die gaat alleen jou zelf aan.mag ik van hieruit je alle goeds toewensen.


dat laatste handdoekje is hartstikke leuk hoor.


het ga je goed liefs van

OMA NIJN

Anoniem zei

HUH !!!???, maar ik ben nog helemaal niet uitgekeken bij jou !!

Succes met de 'andere' plannen en veel liefde en creativiteit !!

MM

Gerda Hartman zei

Wat jammer dat je ermee stopt. Zelfs in mijn vakantie kom ik nog eventjes bij je buurten. Het ga je goed. We zullen je missen in blogland.

willy zei

Ik kijk er ook van op. Er is hier altijd zoveel te zien.
Misschien tot ziens, groetjes Willy.

Anoniem zei

Hoi Annemieke,

Wat lees ik nu
Gaat u ermee stoppen...
Wat jammer , wij hebben vaak even bij u gekeken, erg gezellig altijd.

Toch veel handwerk en hobby plezier

Liefs Demi Kayne Michelle Rosanne en helen

het lieveheersbeestje zei

Wat jammer Annemieke, ik zal je erg missen! Dit handdoekje ziet er erg leuk uit en zo inspireer je ons allemaal weer tot handwerken. Misschien kun je gewoon een pauze inlassen? Ik hoop dat er niet iets ergs is gebeurd waardoor je met bloggen stopt.
Veel groetjes van mama lieveheersbeestje.

THEA zei

Nou Annemieke, dat kan toch niet. Jij stoppen 1 Ik ken je nog niet zo lang, maar je bruiste altijd van creativiteit!! En dan nu ineens niks meer!Dan moet er toch wel iets heel ernstigs aan de hand zijn.
Ik hoop dat er snel weer betere tijden voor je aanbreken.
Ik zal je missen!
En wie weet, over een tijdje.........

Lieve groetjes van Thea

Caroline zei

Ik denk nog.............ik ga eens kijken bij Annemieke want ik zie haar op mijn log niet meer voorbijkomen. Je stopt met loggen lees ik dan en kijk verbaasd..........heb ik iets gemist......nee.........Ik hoop dat alles goed met je is en je alleen maar uitgekeken bent op het bloggen. (heb ik ook een jaartje gehad) Alle goeds en creativiteit gewenst.

groetjessssss

Marja Visscher zei

Tsjonge, gooi je nu werkelijk deze mooie handdoek in de ring? Of begrijpen we het met z'n alle verkeerd, ga je gewoon lekker op vakantie en is dit je laatste log voor je vakantie?! Waren halen we in vredesnaam dan de inspiratie vandaan? Wanneer het werkelijk ophoudt zul je daar zeker een reden voor hebben. Hopelijk gewoon omdat je het te druk hebt en niet omdat er iets vervelends gebeurd is.
Voor alles zou ik je toch willen zeggen: het ga je goed!
Warme groet, Marja

Cisca zei

Wat een moois laat je hier weer zien. Jammer dat je ermee stopt, maar je maakte er altijd zoveel werk van, dat ik me kan voorstellen dat het eventjes teveel is. Ik hoop dat je je in ieder geval nog wel lekker uitleeft op creatief gebied, ook al hou je dat niet meer bij op je weblog.

Alle goeds!