Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 16 juli 2009

wat fleurig allemaal


Ik ben weer verder gegaan met kaarten maken.Eerst borduren dan plakken.Er zijn kruis- ,stik-,opvul-,knoopjessteekjes gebruikt.Elke kaart is even mooi,haast te mooi om weg te sturen.Daarom ga ik er eerst zelf even van genieten.De plantjes op de foto heb ik vorige week gekocht voor 1 euro per stuk en die doen het zo goed ,staat heel fleurig in de vensterbank.Vandaag nog genieten van het mooie weer,daarom ga ik zitten handwerken aan de rand van het zwembad en af en toe neem ik een verfrissende DUIK.
Dag allemaal en een fijne dag met de vriendelijke groetjes van Annemieke,

10 opmerkingen:

willy zei

Mooie borduurkaartjes heb je gemaakt. Fijne dag ook aan het zwembad met je borduurwerk. Lijkt me heerlijk af en toe een frisse duik.

Mama Monique zei

Ziet er wonderwel uit en wil je graag een mooie zonnige middag toe wensen. Veel plezier!

Marja Visscher zei

Mooie kaarten! Heerlijk om daar tijd in te steken. Heb het jarenlang gedaan. Begon ik al in de zomer met de kerstkaarten, heerlijk. Toen de eerste van mijn zus geboren moest worden, heb ik alle geboortekaartjes geborduurd. Het laatste dat ik borduurde waren tafelkleden met uit de Libelle de leuke kruiwagens en tuingieters, pergola's etc. Je kent ze waarschijnlijk nog wel. Daar stonden ook de kastenrandjes met bramen in. Ook nog gedaan. Maar op dan komt er plotseling een tijd dat je helemaal door het werk wordt opgezogen en dan is het ineens uit met de pret. Maar misschien, als ik ooit nog eens met pensioen ga....Nou, ja, dan zijn mijn ogen weer zover heen dat ik het niet goed meer zie. Kortom, daarom geniet ik maar gewoon van jouw werk.
Fijne dag nog!
vriendelijke groeten,
Marja

het lieveheersbeestje zei

Wat een leuke kaartjes! En wat een karwei zeg...pff! Ik maak ook kaartjes, maar dan met papier en daar ben ik ook altijd wel even mee zoet. Maar ik zet ze altijd even een paar dagen in de kamer neer om er zelf van te genieten, voor dat ik ze in de kaarten-om-te-versturen-bak doe. Zo kun je er zelf nog even naar kijken! (wel opletten dat degene die deze kaarten gaan ontvangen niet binnenlopen, haha!)
Wat heb je weer leuke koopjes gehaald!(vorige post)Ik ben vandaag ook naar een heel grote kinderrommelmarkt geweest, en ik heb tweehonderd prachtige enveloppen bemachtigd, kan ik weer kaartjes maken!
Groetje mama lieveheersbeestje.

Ingrid. zei

Ziet er fleurig uit allemaal.
Leuk trouwens zo'n boerderij rommelmarkt !
Groetjes van Ingrid.

GRANNY'S HOUSE zei

Ziet er weer mooi uit en inderdaad fleurig.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

leuk annemiek ik houd ook van fleurige dingen maar ik maak alleen geen kaarten al lijkt dat me wel leuk om te doen hoe is het bij jou ? bij mij is het goed ik vermaak me prima in de vakantie we
zijn gisteren naar blijdorp geweest daar heb ik nog een knuffel
gekocht het is een egel echt leuk
en het ocianium was het leukst

groetjes van jorrit

quilting Jeannet zei

Hoi Annemieke, ik zie en lees je niet zo veel meer in bloggetjes land ?? ben je druk met de rommelmarkten ? wij zijn naar de snuffelloods geweest, ik had een slaschaal, die bleek thuis kapot te zijn, en een bloemenvaas, waar een stuk af ging thuis, en een schaaltje van de pottenbakker, al met al een beetje tegenvallend resultaat, maar goed, was maar drie euro voor alles.

groetjes, Jeannet

Guusje, zei

Wat een mooie kaarten heb je gemaakt en ja ik kan me voorstellen dat je het moeilijk vind ze weg te sturen.

caroline.stoll zei

Hoi Annemiek

Wat zijn je kaartjes mooi geworden. Ook ik pak af en toe weer een borduurtje op voor tussendoor. De grote begin ik niet meer aan, duurt te lang en er zijn zoveel leuke dingen te doen :-)

groetjessss