Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 30 juli 2009

van allerlei.....

Mijn vader heeft een grote volkstuin.Daar is hij altijd aan het werk.Zijn grote hobby.Ik heb daar eens wat foto's genomen.Als eerste die verzameling oude verroeste kruiwagens.Niet van mijn vader maar die zijn van de eigenaar van de tuin.Klaar voor gebruik!!! Mijn vader bracht van de week weer van alles mee.Bonen, wortels,kroten,komkommer,pruimen.Toen kreeg ik het idee om het in te maken .Zo staat er dus in mijn kast een heel rijtje met lekkere groentes van mijn pa.
Hier ligt mijn breiwerk.Een klein kort vestje in ajour patroon, het is bijna af. Ik ben aan de mouwtjes bezig.Het is naar een patroon van de breirol van Fleur.

Ik heb maandag nog wat kaarten gemaakt.Consuminder-kaarten heten ze. Mooie plaatjes geplakt op gekleurd stevig papier en die met de naaimachine erop genaaid en versierd met sierlijke steekjes.Van Harte Beterschap of Gefeliciteerd er op geborduurd met de naaimachine en zie hier het resultaat.
Allemaal de vriendelijke groetjes van Crea Annemieke en een fijne dag15 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Wat een rijkdom dat je vader nog zo vitaal is. Geniet er maar lekker van. En je bent weer heerlijk creatief geweest.

Irma zei

prachtige plaatjes en heerlijk zo'n actieve vader.
Ik heb mijn vader vroeger ook vaak geholpen op de tuin, altijd gezellig.

THEA zei

Fijn Annemieke, dat jij je vader nog hebt. En dat hij nog zo actief is!Heerlijk zeg...die inmaak!
Lekker om met zoiets bezig te zijn, niet??
Ik vond dat ook altijd zo leuk!!
Nu doe ik dat ook niet meer, alleen wat fruit op brandewijn, en zigeunersaus en zo ! Verder niet.
Ik zie aan de reacties dat er meer mensen zo dachten als ik!!
Dus.....doe rustig aan!!! Tot de volgende keer!

groetjes Thea

lut zei

Wat leuk dat je vader nog zo actief is. En jij bent ook al zo super actief :-) Je bent weer met mooie dingen bezig!

Karin zei

Hahahaha, je schrijft dan misschien wat minder berichtjes maar ze zijn gelijk wel veel langer!!!!! Je hebt ook zoveel om te laten zien!
Leuk die kaarten, weinig geld maar groot plezier. En daar gaat hem om, toch?

jorrit zei

lekker annemieke dat is erg lekker allemaal en je breiwerk is ook mooi en leuk dat je vader een tuin heeft en die consuminderkaarten zijn ook heel erg mooi hoor
groetjes van jorrit

Marja Visscher zei

Wat lekker om nog zo'n actieve vader te hebben. De mijne werd maar 49 jaar. Brrr, toch wel een beetje jaloers, had hem nog zoveel willen laten zien. Maar het is een gezonde jaloezie hoor, ik gun je zo'n heerlijk bedrijvige vader van harte. Doe hem van mij maar de hartelijke groeten!!
Vriendelijke groeten,
Marja

katrien zei

Je bent ook weerom met leuke dingen bezig.
Mooie plaatjes ook.

Mama Monique zei

Dag Annemieken,

wat een heerlijkheid hé? Groenten en andere lekkernijen uit "eigen" tuin? Wil je er alleen even een vraag over stellen.

Ik heb me groen en geel gespaard aan verschillende potjes, maar heb geen idee hoe het wel en wee van het inmaken gaat. Kun je het in de potjes dan beter bewaren dan in de vriezer? Ik blancheer nu de bonen en kook de kroten voor en dan gaat alles de vriezer in (heb gelukkig genoeg ruimte). Weet je mij en misschien meer te vertellen wat nu precies het voor- of nadeel er van is?

Alvast hartelijk dank en een goed (handwerk)weekend toegewenst.

Else zei

Wat een gezellige blog, zo te lezen ben je lekker bezig! Heerlijk hoor al die verse groenten van vaders tuin, daar zit toch een speciaal smaakje aan (lol)
Fijne dag, Else

quilting Jeannet zei

Je vader tuiniert blijkbaar beter dan bij ons Annemieke, ik vind de opbrengst van een eigen tuin altijd een beetje tegenvallen, het lijkt altijd meer dan het is.

groetjes, Jeannet

Ada zei

Wat een leuk idee van die kaarten. Mijn naaimachine heeft ook leuke siersteken en 2 alfabets, moet ik toch ook eens proberen met kaarten. Bedankt!
Ada uit Engeland

Dorine zei

Fijn zo'n vader nog in leven en zo actief.
Geniet ervan zo lang het nog kan.
en snoepen van de groenten ui eigen tuin het smaakt toch net iets lekkerder./
groetjes Dorine

Tineke zei

Wat zul jij heerlijk eten van de groenten van je vader. Met liefde gekweekt smaakt altijd lekkerder. Leuke kaarten maak je!

Oma Nijn's Country Huis zei

ze zijn mooi geworden,zo heb je altijd wat achter de hand. en die groente, heerlijk hoor.heb je ook wat achter de hand.

groetjes van OMA NIJN