Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 3 juli 2009

Leuke aankopen

In het plaatsje Vianden is dit winkeltje,gelegen in een bocht als je de berg afrijdt.Een beetje gevaarlijk plekje,vind ik.Maar binnen is het gezellig.En de mevrouw van de winkel begon opeens Nederlands te praten.Zojuist kreeg ze de kerststoffen binnen zei ze ; want als je het op tijd af wilt hebben moet je vroeg genoeg beginnen".Helemaal waar natuurlijk.
Ik heb een prachtig boek van Tilda gekocht.Nog een patroon met stofjes om een patchwork-poes te maken, en een leuk lapje met uilen erop.Ik wil een klein quiltje gaan maken voor mijn uilenverzameling.Daar ben ik pas mee begonnen,omdat ik op de rommelmarkt een hele zak met uiltjes kocht voor 3 euro!!! Dat was het weer voor deze keer.
Dag allemaal, groeten van Annemieke

10 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Van die aankopen zul je weer uren plezier hebben. Fijne dag!

Corrie zei

Dag Annemieke, wat enig om zo'n winkeltje tijdens je vakantie te vinden en een heerlijk boek van Tilda meegenomen, dat zal heel veel gezellige uurtjes geven, alleen al om in te kijken.

Mascha zei

Veel plezier met je nieuwe aankopen. Dat is altijd genieten.
Groetjes Mascha

quilting Jeannet zei

Ohhh, Annemieke, je bent ok met het virus besmet, als je dat van die uilen aan Jorrit vertelt.....dan komt hij bij je wonen, Hahaha
Dat boek van Tilda wil ik wel eens graag van je inzien.

Warme groetjes, Jeannet

Maartje zei

dag annemieke.
Ben je nog in het Mullertal geweest ?tussen die rotsen doorge
lopen dat is ook wel foto"s geniek
Lekker lopen winkelen zeker'
Als het zo warm is ben jij dan nog
aan het prutsen ? knap hoor.
Als je nog een paar uur over heb
kom je dan nog ? je weet wel weer
waar over het gaat.Ik ben in Nunspeet geweest gr. Maartje.te

Mama Monique zei

Gek hé? Hartje zomer en dan al aan de kerststofjes, maar inderdaad, als je het af wilt hebben...

Vind wel dat je ontzetten dleuke aankopen hebt gedaan. En wat een gezellig uitziend winkeltje!

Ingrid. zei

Ziet er knus uit ; jij kunt zo ook weer lekker aan de slag !
Goed weekeinde , groetjes Ingrid.

het lieveheersbeestje zei

wat een heerlijk winkeltje Annemarie! Daar zou ik ook graag even rondneuzen!! Ik ben benieuwd naar de resultaten hoor, maar dat zien we vast wel op je blog verschijnen..

Balsemien zei

Hoi Annemieke,
Heb je het leuk gehad in Luxemburg? Je kunt in elk geval vooruit met je aankopen. Mooi Tilda-boek! Hier dreigt een fikse onweersbui...

Caroline zei

Dit is en leuk winkeltje, daar zou ik ook wel eens willen neuzen. Voordat wij op vakantie gingen naar Culemborg had ik wat adresjes van leuke quiltwinkeltjes opgezocht. Helaas bestonden ze niet meer. Dat vond ik wel verdrietig voor mezelf :-((

groetjessss